Maximizer face toate aplicatiile din OS X compatibile cu modului fullscreen al Mac OS X Lion

Una dintre “marile” noutati ale Mac OS X Lion este posibilitatea de a rula aplicatii in fullscreen. Aplicatiile native din OS X Lion sunt capabile sa faca acest lucru, aplicatiile din Mac App Store au aceeasi compatibilitate insa numai daca dezvoltatorii au adaugat-o recent si acum raman aplicatiile vechi care nu functioneaza in fullscreen. Ei bine chpwn a gasit o rezolvare pentru aceasta problema asa ca tweak-ul Maximizer este disponibil pentru cei care doresc sa poata rula pe OS X Lion aplicatii vechi in modul fullscreen. Maximizer este gratuit insa pentru a il insta si utiliza trebuie sa urmati instructiunile de mai jos.

1. Descarcati si instalati SMBL care va permite instalarea si rularea plugin-urilor pentru Mac OS X.

2. Descarcati Maximizer de aici.

3. Pentru a activa tweak-ul trebuie doar sa il dezarhivat si sa copiati Maximizer.bundle in folderul ~/Library/Application Support/SIMBL/Plugins.

Dupa ce ati copiat Maximizer in acel folder toate aplicatiile ar trebui sa ruleze in fullscreen mode fara probleme. Desigur ca acest tweak functioneaza exclusiv pe Mac OS X Lion pentru ca vechile versiuni ale OS X nu au implementat modulul fullscreen. Scalarea aplicatiilor incompatibile cu modului fullscreen ar putea cauza probleme pentru interfata grafica asa ca voi trebuie sa verificati care dintre ele functioneaza cum trebuie in fullscreen si care nu.