iPhone 4 unlock prin Gevey 3G functioneaza pe iOS 4.3.4

A trecut aproape o saptamana de la lansarea iOS 4.3.4 si astazi avem o confirmare 100% sigura ca Gevey 3G face in continuare unlock pentru terminalele iPhone 4. In noul iOS 4.3.4 Apple a ales sa nu actualizeze baseband-ul iDevice-urilor asa ca Gevey face in continuare unlock pentru vechile baseband-uri disponibile in iOS 4.3 – 4.3.4. Informatia este foarte importanta pentru cei care au terminale iPhone 4 codate cumparate din strainatate si care pot fi utilizate in continuare in retelele romanesti cu aceste cartele Gevey care ofera singura metoda de unlock pentru iPhone 4 cu baseband mai mare de 01.59.00.

Baseband-ul 04.10.01 este cel disponibil in iOS 4.3 – 4.3.4 si decodarea sa se face cu Gevey insa eu NU va recomand sa faceti update la iOS 4.3.4 deoarece nu aveti absolut nimic de castigat, ba din contra pierdeti posibilitatea de a face untethered jailbreak. Se pare ca Apple a decis sa le mai ofere o sansa celor care au terminale iPhone 4 codate asa ca bucurati-va in continuare de iPhone-ul vostru.

13 COMENTARII

  1. zaone…uite am un iphone blcat si e sticat ios ul la el …si nu pot sa ii salvez Basebandu cu tinyumbrella…daca bag ios 4.3.4 din recovery mod ce baseband se o sa fie? o sa mai pot folosii geveyu?

  2. Baseband-ul nu se salveaza, se pastreaza intact adica nu ii faci update. Daca pui 4.3.4 o sa poti folosi Gevey, ai citit articolul in care ai comentat?

  3. si de unde copiu noul ios4,3,4 care l descarcat ithunesu ? sa nu il descarc separat …am inteles ca el il descarca uundeva si ramane in pc…si sa nu mai descarc 4.3.4 ul de altundeva ca am net pe stik

  4. Am o mare problema , am vrut sa fac update din itunes la versiunea 4.3.5 pt iphoneul meu 4 , precizez ca folosesc card gevey. Pana la urma si-a facut el treburile acolo pana imi arata ca trebuie sa conectez iphoneul la itunes si dupa scrie “the sim inserted in this iphone does not appear to be supported”. Nu mai stiu ce sa fac , daca imi puteti spune ce as putea face as fi foarte recunoscator. Va multumesc.

  5. salut. am o mare problema si tot odata nevoie de voi. detin un iphon 4 ios 4.3.3codat si il folosesc cu gevey. i am facut jailbrake kre sa incheiat cu succes si functioneza perfect cydia dar problema apare de acum, respect toti pasii ce trebuiesc facuti la un gevey dar in zadar adica nu mai intra in retea. spune ti mi va rog ce pot face, este ios de vina adik nu se poate face la acesta sau care e treaba. nu vreau sa il fol doar pt jocuri. o sa va fiu foarte recunoscator.