SUA amendeaza persoanele care scriu mesaje SMS in timp ce se plimba pe strada

9

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jPW8xmI4w6U[/youtube]

Imagini precum cele de mai sus vor deveni o amuzanta amintire in viitor deoarece anumite state din SUA au introdus o legislatie care prevede amendarea persoanelor care scriu SMS-uri in timp ce merg pe strada sau merg pe bicicleta. Desigur ca legea nu se  refera doar la scrierea de mesaje SMS ci se refera in general la scris mesaje pe telefon in locul directionarii atentiei catre pasajul pietonal sau portiunea de drum dedicata biciclistilor. Anumite state au introdus amenzi de pana la 120$ pentru incalcarea acestor prevederi iar alte state au inceput prin a acorda avertismente celor care scriu mesaje in timp ce merg pe strada.

SUA a inceput prin amendarea soferilor care scriu mesaje la volan, acum continua cu cei care scriu mesaje cand merg pe strada si probabil peste cativa ani se va interzice si folosirea telefonului mobil pe strada pentru ca ne distrage atentia. Ideea este buna, nu stiu cat succes va avea pentru ca foarte multi americani sunt “dependenti” de mesajele text si nu, nu cred ca o asemenea lege ar putea fi introdusa in Romania. Partea buna este ca aplicatii precum Type While Walking vor inregistra vanzari bune in App Store.

Pretul initial:
Nume:
Type while walking LITE

Gratuit

s

Developer: THOMAS GELEY SERV…
Categoria: Utilities


Descriere: Discover a revolutionary application that allows you to type SMS, emails, and other texts while keeping an eye on what’s going on around you!
Perfect for typing while walking, it makes your life easier.

When you launch the application, you will see what …


Dimensiunea aplicatiei este: 1.0 Mb