Un american incercat sa isi oblige prietena sa manance un iPhone

Violenta domestica pare a fi centrata in jurul smartphone-urilor in casa unui barbat american care a incercat sa introduca un terminal iPhone in gura prieteni sale. In timpul unei dispute intre cei doi, barbatul nervos a incercat sa introduca fortat terminalul iPhone in gura prietenei sale. Desigur ca barbatul nu a avut succes in incercarea sa si totul s-a terminat cu un apel la 911 si venirea politiei care l-a incatusat pe barbat si l-a dus la sectie unde s-a descoperit ca nu era la prima isprava de acest gen.

A patent attorney stuffed an iPhone down his girlfriend’s throat during a spat in their posh Upper East Side home, authorities said yesterday. Brian Anscomb, 37, force-fed the gizmo to his 23-year-old gal pal in their York Avenue apartment early Saturday, bruising and cutting her mouth, court papers say. It wasn’t his first phone flipout — on July 10, he allegedly cracked her cellphone in half when she tried to call cops during a nasty squabble. Anscomb then slugged her in the eye as she tried to flee, court papers claim.

Aparent cu o luna in urma barbatul a rupt in doua un alt smartphone al prietenei sale iar terminalul iPhone pe care incerca sa i-l introduca in gura era de fapt inlocuitorul acelui terminal. Partea interesanta a acestei povesti sta in faptul ca barbatul vinovat de agresiune este un avocat specializat pe brevete de inventie deci probabil incerca sa vada daca iPhone-ul a fost facut incalcand vreun brevet existent.

9 COMENTARII

  1. “Partea interesanta a acestei povesti sta in faptul ca barbatul vinovat de agresiune este un avocat specializat pe brevete de inventie deci probabil incerca sa vada daca iPhone-ul a fost facut incalcand vreun brevet existent.”….::)))))))))….:)))))…..tare partea asta..:)))))