Prima Pagina 3G iOS 5 beta 4 aduce optiuni pentru conexiuni de date pentru iPod...

iOS 5 beta 4 aduce optiuni pentru conexiuni de date pentru iPod Touch

Dimineata v-am spus ca iOS 5 beta 4 a fost oficial lansat pentru iDevice-urile noastre insa o noutate foarte importanta a fost trecuta cu vederea. Se pare ca in aceasta noua versiune a iOS, iPod Touch-urile au optiuni pentru conexiuni de date. Mai exact, de pe iPod avem acum optiunea de a sincroniza documentele din aplicatiile terte chiar si printr-o retea 3G sau EDGE daca nu suntem conectati la o retea Wi-Fi. Optiunea exista si pe iPhone 4 insa pe iPod Touch o vedem pentru prima oara si nu poate fi deocamdata utilizata avand in vedere ca nu exista iPod Touch capabil sa se conecteze la retele de telefonie mobila.

Aceasta noua optiune readuce in prim-plan zvonul de acum 2 saptamani care anunta ca Apple ar intentiona sa produca un iPod Touch capabil sa se conecteze la retele 3G. Practic iPod Touch-ul ar urma sa aiba chip GSM in el si ar avea aceeasi functionalitate precum tableta iPad, adica ar putea naviga pe internet dar nu ar permite trimiterea de SMS-uri sau efectuarea de apeluri telefonice. Avand in vedere aceasta descoperire va fi interesant de vazut ce anume va implementa Apple in iPod Touch in toamna.

 • daca va exista asa ceva , sigur imi iau ! , pentru ca vor exista aplicatii care vor transforma ipodul in telefon ca la ipad , si ar fi chiar tare !! niste bani in minus , un design diferit fata de celelalte telefoane iPhone , ceva mult mai special !

 • jonny

  Nu e rău , dar un iPhone rămâne un iPhone pentru mine cel putin:) cu toate ca mai mult îmi place forma iPod-ului touch

 • Andu

  Ar fi geniala ideea insa ipodul 4g nu cred ca va merge. Zaone poate stii mai multe… Ma refer pt modelele exitente de ipod…

 • Nu, pe modelele vechi nu va exista conexiune 3G.

 • anonimous

  poate vor implementa acel chip universal de care se vorbea, atat cdma cat si gsm, cel care se credea ca va fi in iphone 4s/5. sau poate sa fie doar o mica eroare, in care sa fi copiat acea optiune de la softulde iphone :))

 • Pingback: Apple prezinta un iPod Touch cu conectivitate 3G direct pe site-ul sau!()