iPhone 5 lansat la jumatatea lunii septembrie, AT&T incepe pregatirile in vederea lansarii

     Cei de la BGR au reusit sa obtina informatii in exclusivitate de la surse apropiate operatorului american AT&T care sustin ca in interiorul companiei se fac deja planuri pentru lansarea terminalului iPhone 5. Aparent jumatatea lunii septembrie este prognozata pentru lansarea noului dispozitiv si compania isi grabeste training-urile din magazine in vederea lansarii. Aceasta informatie vine ca o completare pentru cea de ieri in care va spuneam ca Apple cauta sa angajeze personal pentru jumatatea lunii august – jumatatea lunii septembrie a anului 2011.

BGR has exclusively learned that AT&T has begun communicating launch plans internally for Apple’s next-generation iPhone 5 handset. We have been told that AT&T has begun informing employees across the company, and those who work in retail locations, to finish any sort of employee training as soon as possible. AT&T is asking managers to finish training in order to have employees available for the influx of foot traffic expected in September, a proven source has shared with us.

      Daca iPhone 5 va fi lansat la jumatatea lunii septembrie atunci undeva pe la inceputul lunii va avea loc prezentarea oficiala de catre Apple in cadrul unei conferinte. Ceea ce ne prezinta BGR acum banuiam deja de cateva saptamani cand in Marea Britanie au fost anuntade deja primele oferte de munca pentru magazinele Apple pentru jumatatea lunii septembrie. Cei de la BGR au avut intotdeauna informatii cat se poate de corecte despre produsele Apple si lansarea acestora deci la jumatatea lunii septembrie vom avea un nou iPhone 5 disponibil in magazine.

      Operatorii de telefonie in general sunt anuntati cu putin timp inaintea lansarii unui terminal insa AT&T a avut in fiecare an timp destul de mult la dispozitie pentru a isi organiza lansarea unui terminal iPhone deci informatiile ar trebui sa fie valide.

8 COMENTARII

  1. Oare chiar vor lansa si iPad3 (iPad2 Pro) cu Retina? 3 produse incluzand aici si iPod-ul. E greu de crezut. Am vazut ca e posibila o conferinta de lansare,prezentare si la sf lui august.