TinyUmbrella 05.00.07 disponibila, aduce functii noi

       Notcom, dezvoltatorul aplicatiei TinyUmbrella, a actualizat in aceasta seara programul cu ajutorul caruia putem salva SHSH-uri pentru iOS dar putem face si restore folosindu-le. Versiunea 05.00.07 aduce in primul rand compatibilitate cu iOS 4.3.5 lansat chiar in cursul serii trecute de catre Apple deci vom putea salva SHSH pentru el. Pe langa suport pentru iOS 4.3.5, notcom a implementat si o functie destul de interesanta insa disponibila doar pentru iPhone 4 :

  1. First, the version you WANT to restore to and the version Apple is currently signing must BOTH have the same baseband. This is important or else the baseband update will not work and you will get a 10xx error and need to use fixrecovery. (Works for iPhone 4 – will not work for iPad 2)
  2. Second, you need to realize that checking the box WILL UPDATE YOUR BASEBAND.
  3. Third, I’m working on a simple tool that will allow you to create a pseudo-custom firmware mixing a new baseband with an older iOS version (one that is jailbreakable for example). This feature exists in the TinyUmbrella rewrite but does not yet exist in the older codebase. SORRY! I’m working on it!

     Practic notcom ne da acum posibilitatea de a face update de baseband terminalului iPhone 4 insa numai daca dorim acest lucru si numai daca stim intr-adevar ce facem. Pentru a face update de baseband trebuie sa facem update de la o versiune de iOS la alta versiune a iOS care are acelasi baseband disponibil pentru iPhone 4, adica de la iOS 4.3.4 la iOS 4.3.5 putem face acest lucru. Practic situatia se aplica doar in cazul celor care au un baseband mai mic decat 04.10.01. Pe final notcom ne anunta ca va implementa in programul sau posibilitatea de a face un custom firmware cu baseband vechi. De exemplu, am putea instala un custom firmware iOS 4.3.5 dar care are baseband de iOS 4.1, deci firmware nou cu baseband vechi si nici un risc de a pierde posibilitatea de a face unlock.

      Noua versiune a TinyUmbrella poate fi descarcata de aici : Windows, Mac OS X.

14 COMENTARII

  1. vreau sa instalez ios 5 beta 4.am instalat itunes 10.5 beta 5 iar acum iphone explorer nu mai merge.imi zice ceva despre iTunesMobileDevice.dll.ce pot face?..ms anticipat

  2. incearca doar cu redsn0w cu aceeas versiune(4.4.3.) pe care o ai,deci fara itunes…s-ar putea sa fi sters ceva fisier(?)…dar salveaza inainte shsh cu tiny..pt orice eventualitate..:))

  3. Zaone tot am incercat sa fac downgrade de la ios 4.3.5 la 4.3.3 cu shsh salvat si-mi da eroare 1013 aproape de final. In scot din recovery mode cu tinyumbrella dupa care revine inapoi. Nu stiu ce sa-i mai fac, caci am incercat multe tutoriale. Ceva idei?!Ms.