Google lanseaza o noua interfata pentru versiunea mobila a motorului de cautare

     In aceasta seara Google a lansat o noua versiune mobila a motorului de cautare Google Search special facuta pentru terminalele mobile. Mai exact vorbim despre o versiune a Google.com special facuta pentru ecranele tabletei iPad si ale tabletelor Android disponibile pe piata la ora actuala. Google a modificat layout-ul rezultatelor afisate pentru cautari si a butoanelor din jurul casutei de cautare astfel incat acestea sa fie cat mai usor accesibile de pe tablete noastre. Pentru cei care doresc sa faca, cautari pe anumite categorii exista acum un meniu search care ofera acces la diverse cateogorii de cautari ce pot fi intreprinse pentru cuvintele introduse in casuta de cautare.

As part of our effort to evolve the Google design and experience, we’ve improved the www.google.com search experience on tablets. We’ve simplified the layout of search results pages and increased the size of page contents like text, buttons and other touch targets to make it faster and easier to browse and interact with search results in portrait or landscape view. The search button located below the search box provides quick access to specific types of results like Images, Videos, Places, Shopping and more. Just tap to open the search menu and select an option to see results in one category.

      In ceea ce priveste afisarea imaginilor, Google a imbunatatit layout-ul general astfel incat imaginile sunt afisate in format mai mare si sunt mai usor de vizualizat de pe tablete. Per total schimbarea este de bun augur si partea buna este ca daca accesati pagina Google din Romania veti avea parte de noul design deci de aceasta data nu am fost uitati.