Video: PURO – o husa foarte interesanta pentru iphone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TN1FeAVZBZI[/youtube]

    PURO este un nou model de husa pentru terminale iPhone si tablete iPad care permite asezarea dispozitivului intr-un format foarte usor de utilizat dar care protejeaza dispozitivul in orice conditii. Husa este facuta din piele ecologica si captusita in interior cu material de catifea iar partea in care trebuie plasat dispozitivul nostru are disponibila o bucata tratata cu substanta adeziva care tine fixat terminalul. Practic de indata ce fixam terminalul de acea suprafata adeziva putem sta linistiti deoarece el nu se va desprinde indiferent de modalitatea in care tinem husa. Cureaua care ajuta la inchiderea husei se foxeaza cu ajutorul a doi magneti si acesta cred ca este unul dintre punctele slabe ale produsului.

Puro is glad to introduce the new Booklet Slim for iPhone 4, a minimal and elegant way to protect your device from bumps and scratches. Protective and ultra-slim eco-leather cases with a velvet lining to take care of the device. Customized fitting like a second skin and a safe carry thanks to the 3M sticker placed on the inner back. The sticker guarantees a secure fixing and no residuals, while it is reusable once you take out the device. The cases are personalized with the shiny and silver PURO logo on the back and the PURO drop logo applied on the magnetic closure. The design allows you full access to all controls and show off the Apple Logo thanks to the window on the back side.

     Husele PURO sunt facute de catre o firma din Italia care le comercializeaza la pretul de 25€ iar o comanda puteti face aici.

10 COMENTARII

  1. Hai sa mai scot eu in evidenta alt punct slab.. daca, cade telefonu cu tot cu husa aia pe asfalt, si cade pe colt, se ciobeste da sau nu?

    Asfalt = 1
    Iphone = 0

  2. Sa va mai spun eu un punct slab , husa de tip portmoneu este foarte impractica fiind greu de manevrat cu o singura mana , am avut o husa de genul acesteia si am renuntat la ea dupa 2 zile si dupa ce era sa-mi cada din mana de cateva ori telul .

  3. Chiar daca, cade pe partea metalica tot se ciobeste (mie mi-a cazut pe asfalt in a 3a zi.. si era bagat in husa, a cazut pe partea neacoperita si s-a ciobit partea metalica in 3 locuri).

    @Alin Cristian: da atunci ce rol are o husa dintr-un material cat de cat tare? dupa ce ca nu intra in buzunar la ce ar trebui sa te ajute? ca arata bine si are un LV pe ea d-aia o cumperi? normal ca ar trebui sa il apere la cazaturi, eu am una moale, cu partea de sus descoperita, il apara doar de impuritati, praf etc mai exact. Dar cea din articol nu merita 25 de euro… daca ii adauga si ceva pe laterale era alta mancare de peste.

  4. am o husa “gel silicon” (aspectul e ok) si mi-a cazut o data in cap pe bordura….nu are nimic telefonul.nici macar o zgarietura,husa e putin “piscata”in locul respectiv dar nimic mai mult.am dat 30 lei pe ea…

  5. i4 a devenit o fitza… trebuie sa existe si huse/carcase de fitze… :))
    cunosc multe persoane care si-ar luar ceva ce arata bine , de firma , insa nu protejeaza nici pe departe terminalul.