Prima Pagina Apple Zvon: iPhone 5 listat in bazele de date ale operatorilor de telefonie...

Zvon: iPhone 5 listat in bazele de date ale operatorilor de telefonie mobila in versiuni de 16 si 32GB

     Desi mai mult de o luna ne desparte de o probabila lansare a iPhone 5, in bazele de date ale unor operatori de telefonie mobila din Europa si Coreea de Sud viitorul terminal al celor de la Apple a fost deja listat. Imaginea de mai sus ar fi fost facuta pentru listarile inregistrate de operatorul coreean KT Telecom care afiseaza noul iPhone 5 folosind codul AIP5. Anul trecut KT Telecom lista iPhone 4 folosind codul API4 iar anul acesta a trecut la API5 insa acest lucru nu garanteaza faptul ca ei vor lansa viitorul terminal iPhone impreuna cu restul tarilor. Anul trecut iPhone 4 nu a fost lansat in Coreea de Sud in primul “val” de lansari deci este foarte posibil ca anul acesta situatia sa nu se schimbe.

       Cativa operatori europeni, probabil din Germania, Marea Britanie si Franta, incep sa listeze iPhone 5 in propriile baze de date deci este foarte posibil sa avem dispozitivul disponibil in prima jumatate a lunii septembrie. Daca este sa dam crezare acestui zvon atunci iPhone 5 va fi disponibil doar in versiuni de 16 si 32GB deci persoanele care asteptau si o versiune de 64GB vor fi probabil dezamagite si anul acesta. Nu ar fi anormal ca operatorii sa listeze iPhone 5 de pe acum in propriile baze de date insa aceste listari sunt preliminare si datele din ele s-ar putea dovedi a fi in neconcordanta cu realitatea.

 • catanzaro27

  Ince sa-mi placa din nou stirile lui zao…

 • Si mie comentariile.

 • catanzaro27

  Ieri ti-am facut o recomandare si azi s-a implementat. O fi coincidenta sau chiar ai citit nu stiu, deocamdata ai folosit ideea.

 • Ah, well I take in criticism and turn things around.

 • catanzaro27

  Good for you.
  Putin offtopic, de unde imi pot schimba avatarul care imi apare in comentarii? Nu am gasit nicicum.

 • @catanzaro27: Gravatar.com

 • catanzaro27

  Thanx, i forgot

 • ShittyMF

  … deci putem sa sarim peste partea cu dezastrele naturale. Oricum e interesant ca anul trecut KT a lansat iPhone 4 in Septembrie (la aproape 3 luni dupa lansarea din SUA), iar anul asta sunt printre primii care il introduc in baza de date.

 • Vladel

  E pentru publicitate. Ai auzit tu pana acum de ei? Eu nu . Isi leaga numele de apple.