Seria Assassin\’s Creed va fi lansata pe tablete cu iOS si Android

     Assassin’s Creed este unul dintre jocurile mele preferate si se pare ca Ubisoft intentioneaza sa porteze celebra serie si pentru tabletele ce ruleaza Android OS sau iOS. Se pare ca principala platforma catre care isi vor directiona eforturile cei de la Ubisoft este platforma iOS adica primele jocuri ar putea fi dezvoltate pentru tableta iPad. Avand in vedere ca tableta celor de la Apple este lider de piata si are vanzari duble fata de restul tabletelor Android la un loc, lansarea seriei Assassin’s Creed pe iOS este cea mai logica miscare pe care o putea face producatorul Ubisoft.

The tablet market is growing fast. Apple and a lot of other players are coming with tablets. What we are doing on that machine is developing a few products around our brands. You will see games that will come in the next few years from all of our biggest brands, like Assassin’s Creed or others. They will be different games, they will be either adapted from other games we created in the past or games developed specifically for those platforms.

      In trecut Ubisoft a colaborat cu Gameloft pentru lansarea anumitor versiuni mobile ale jocurilor pentru PC si este posibil ca versiunea pentru tablete sa fie facuta de acelasi producator francez. Din pacate versiunile pentru iPhone sunt greu de jucat pe un ecran atat de mic insa o versiune pentru iPad disponibila pe un ecran mai mare si cu mai multe optiuni ar fi extrem de interesanta. Pentru iPad exista deja o versiune a Assassin’s Creed deci ramane de vazut ce anume ne va aduce Ubisoft.+