Noile carcase pentru iPhone 5 incep sa fie distribuite la scara larga in China

     Stiti cu totii despre noile carcase pentru iPhone 5 care prezinta un design curbat, un ecran mai mare, o carcasa mai lata si buton Mute repozitionat langa camera dispozitivului. Desi aceste carcase ar fi fost facute dupa schite aparent disponibile pentru producatorii noului terminal iPhone 5 si nu se stie cat de valide sunt, producatorii de accesorii din China incep sa le distribuie la scara larga in tara astiatica. Pe site-ul Alibaba.com au aparut deja primele oferte pentru achizitionarea acestui gen de carcase, producatorii din China oferindu-le la preturi incepand cu 0.31$ per carcasa insa in cazul unei oferte ferme trebuie achizitionate minim 500 de unitati.

     Carcasele prezentate zilele acestea nu sunt in concordanta cu zvonurile lansate de marile publicatii americane care prezentau un terminal iPhone 5 asemanator cu iPhone 4 la design insa cu modificari hardware substantiale. Avand in vedere ca unii producatori aleg sa produca cantitati considerabile ale acestui model al carcaselor pentru iPhone 5, trebuie luat in considerare faptul ca ele ar putea fi in concordanta cu design-ul noului terminal. Pe de alta parte trebuie luat in considerare si faptul ca schitele au fost intentionat plasate pentru a mai descoperi cativa spioni indutriali si a ii aduce in fata justitiei.

14 COMENTARII

  1. Tot au aparut carcase, iar acum cred ca chiar astea vor fi pt iphone 5. Chinezii sunt mai greu de crezut cu falsurile lor dar nu cred ca sunt chiar idioti sa scoata carcase la scara larga numai sa ne duca pe noi in eroare. Cu schitele intentionat trimise e greu de crezut cred eu. Deci in concluzie eu zic ca 90% astea sunt si vom avea,sper, un ecran de 4″,un design nou.Tot baietii aduc vestile, nu marile publicatii cu 4s-ul lor. Ca doar Apple nu erau nebuni sa vina cu 4s cand se anunta un sfarsit de an incendiar din punct de vedere al aparitiilor de smartphone-uri.

  2. Vom vedea in toamna, probabil Apple plateste anumiti editori sa induca lumea in eroare. Daca in toamna iphone 5 va fi asa cum il “prezic” aceste carcase atunci e clar ca unele publicatii nu mai trebuie ascultate.

  3. e pare ca s-a cam spart conducta de informatii , si se stie ca mereu chinezii stiu tot.
    cate mock-up-uri pt ipad2 am avut de la chinezi ? o gramada , si au fost foarte eligibile.
    eu deja mi-l imaginez. si prèsimt ça va arata gen ipad 2 ça spate va da ça forma si ça sgs 1,2 insa mult mai stilizat

  4. iPod Touch 5G nu are flash la camera. Ar putea fi pentru el numai daca ar baga flash. Daca iPod Touch 5G ar avea ecran de 4 inch, iPhone 5 nu ar ramane la 3.5.

  5. @zaone ..corect ceea ce spui , si eu cred in posibilitatea unui ecran de 4 inch , cat despre chestia cu blitz-ul pt iph touch 5g nu ar fi chiar asa de imposibila la fel cum ar fi implementarea unui sim pt compatibilitate 3g de unde ar putea aparea si butonul de mute.

  6. “Pe de alta parte trebuie luat in considerare si faptul ca schitele au fost intentionat plasate pentru a mai descoperi cativa spioni indutriali si a ii aduce in fata justitiei.”….si eu cred ca asta e cea mai credibila supozitie….in restu’ nu am gasit nici cea mai mica logica….bine ar fi sa ma insel..

  7. “Schite intentionat plasate” cātre turnātori de cātre cine? De catre Apple sau de catre furnizori?banuiesc ca va referiti la niste schite false, adik ar trebui sa fie false daca au fost “oferite”. Nu inteleg aceasta teorie. Adik cine si-ar oferi secretele numai ca sa gaseasca niste furaciosi.

  8. tu ai vazut ce au facut chinezii cu magazinele “Apple”?cred ca incep sa isi ia masuri de precautie…in conformitate cu ce s-a intimplat,adica sa ii cam puna cu botul pe labe,pt ca se pare ca “marele popor” nu prea are limite..

  9. Merci de incurajari loco. Next time gandeste-te ca la peste 20 de articole publicate zilnic mai apar si niste greseli. Nu ma iau de inteligenta ta ca noi astia din nord am invatat ca nu e ok sa ne dam prea destepti.