SpyLight permite comunicarea prin codul Morse de pe un iPhone

     SpyLight este, conform dezvoltatorilor, prima aplicatie pentru iOS care ne permite sa comunicam folosind codul Morse. Aplicatia utilizeaza LED flash-ul dispozitivelor noastre pentru a “transmite” mesaje codificate iar partea cea mai interesnta sta in faptul ca nu trebuie sa stim efectiv codul Morse pentru a comunica. Aplicatia are o interfata foarte simpla care ne permite sa introducem un mesaj text care este mai apoi transformat automat in cod Morse si folosind LED flash-ul este transmis catre orice alta persoana. Desigur ca 2 terminale iPhone 4 cu aceeasi aplicatie instalata vor primi mesajele folosind interfata text a aplicatiei asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca prietenul vostru nu va sti ce ii spuneti.

      SpyLight a fost facuta pentru a functiona noaptea avand in vedere ca foloseste LED flash-ul terminalelor noastre insa in timpul zilei semnalele afisate de LED pot fi vazute si de alte persoane aflate la maxim 200m distanta. Aplicatia costa doar 0.79€ si ar putea fi o modalitate buna de a pierde timpul.

Pretul initial:
Numele:
SpyLight – Morse Code fun!

0.79

s





Developer: Stuart Cook
Categoria: Utilities


Descriere: “A fun and functional app for adults and children alike.” – AppAdvice.com

SpyLight is the first iPhone 4 application that both sends AND receives Morse Code. Finally, you can translate a Morse Code signal…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.5 Mb