Prima Pagina aplicatii SpyLight permite comunicarea prin codul Morse de pe un iPhone

SpyLight permite comunicarea prin codul Morse de pe un iPhone

     SpyLight este, conform dezvoltatorilor, prima aplicatie pentru iOS care ne permite sa comunicam folosind codul Morse. Aplicatia utilizeaza LED flash-ul dispozitivelor noastre pentru a “transmite” mesaje codificate iar partea cea mai interesnta sta in faptul ca nu trebuie sa stim efectiv codul Morse pentru a comunica. Aplicatia are o interfata foarte simpla care ne permite sa introducem un mesaj text care este mai apoi transformat automat in cod Morse si folosind LED flash-ul este transmis catre orice alta persoana. Desigur ca 2 terminale iPhone 4 cu aceeasi aplicatie instalata vor primi mesajele folosind interfata text a aplicatiei asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca prietenul vostru nu va sti ce ii spuneti.

      SpyLight a fost facuta pentru a functiona noaptea avand in vedere ca foloseste LED flash-ul terminalelor noastre insa in timpul zilei semnalele afisate de LED pot fi vazute si de alte persoane aflate la maxim 200m distanta. Aplicatia costa doar 0.79€ si ar putea fi o modalitate buna de a pierde timpul.

Pretul initial:
Numele:
SpyLight – Morse Code fun!

0.79

s

Developer: Stuart Cook
Categoria: Utilities


Descriere: “A fun and functional app for adults and children alike.” – AppAdvice.com

SpyLight is the first iPhone 4 application that both sends AND receives Morse Code. Finally, you can translate a Morse Code signal…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.5 Mb