Video: TwitkaFly 2.0 disponibil, permite scrierea de mesaje pe Twitter direct din LockScreen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6OBrBH1W_h4[/youtube]

TwitkaFly este un tweak despre caream discutat acum 2 saptamani si care aduce posesorilor de iDevice-uri posibilitatea de a interactiona cu Twitter de oriunde din iOS. Tweak-ul ne va permite sa scriem mesaje pe Twitter indiferent de aplicatia pe care o avem deschisa ori daca ne aflam in Springboard, totul fiind posibil cu ajutorul plugin-ului Activator care prin gesturi ne permite sa activam functiile TwitkaFly de oriunde din iOS. Printr-un gest putem deschide o fereastra care ne va permite sa scriem un tweet si daca primim o notificare de la aplicatia Twitter vom putea scrie un reply folosind un buton integrat in sistemul de notificari din iOS.

     Practic tweak-ul aducea o integrare mult mai buna a Twitter-ului in iOS iar versiunea 2.0 lansata acum cateva zile aduce alte functii noi. Developerul sustine ca a refacut UI-ul tweak-ului dar a adaugat totodata si suport pentru aplicatia TweetBot si posibilitatea de a scrie tweet-uri direct din LockScreen-ul iOS. TwitkaFly costa 1.99$ si este disponibila in Cydia in repo-ul BigBoss.

Are you a twitter addict?
Advanced official Twitter.app push notification system for iPhone and iPad!

1. QuickReply to Twitter.app push mentions
2. Tweet right from SpringBoard using Activator
3. Blacklist users and More . . .

Disclaimer: QuickReply feature is an extension to official Twitter.app. So, push notification needs to be enabled in Twitter.app and it can only display limited push notification’s words from Twitter. Eg: “@moeseth blah blah blah . . .” instead of full tweet aka 140 words.

Changelog:

– Completely new UI
– Tweetbot support
– Tweet from lockscreen and more

1 COMENTARIU