iPhone 5 ar putea fi lansat in luna octombrie

     Saptamana trecuta au aparut diverse zvonuri care indicau faptul ca iPhone 5 ar putea fi lansat in luna septembrie, mai exact pana la jumatatea lunii septembrie. Acele zvonuri coroborau ofertele de angajare facute de Apple in Marea Britanie si SUA deci lansarea parea sa fie pregatita pentru prima parte a lunii septembrie. Acum cei de la AllThingsDigital vin cu o alta informatie care ne spune ca iPhone 5 va fi de fapt lansat la inceputul lunii octombrie sau sfarsitul lunii septembrie dar in nici un caz mai devreme de aceasta perioada.

Instead, it’s going to be an October surprise — the month in which Apple will be launching its next generation iPhone. Sources with knowledge of the situation say reports claiming AT&T has blacked out employee vacations during the last two weeks of September in preparation for the retail debut of the next iPhone are misinformed. “I don’t know why AT&T’s calling for all hands on deck those weeks, but it’s not for an iPhone launch,” a source familiar with Apple’s plans said. So, when can we expect the company to uncrate the iPhone 5? “October,” the source said, while declining to offer a hard launch date. Other sources said it will be later in the month rather than earlier.

      Acum acesta este doar un zvon insa cei de la AllThingsDigital au surse in interiorul companiei Apple si nu este greu de crezut ca lansarea sa aiba loc exact asa cum spun ei. Pana acum cei de la AllThingsDigital s-au dovedit a fi extrem de exacti in oferirea de informatii despre viitoarele produse Apple si este posibil ca si de aceasta data sa aiba dreptate. Din punctul meu de vedere intarzierea lansarii unui nou model al iPhone ofera un mare avantaj terminalelor Android care incep sa se vanda din ce in ce mai bine si daca viitorul iPhone nu va uimi precum iPhone 4 atunci poate Apple ar trebui sa isi regandeasca strategia.