RCS&RDS ofera internet pe mobil gratuit pentru abonati

      Daca sunteti abonati la serviciile de internet si telefonie ale companiei “universale” RCS&RDS atunci am o veste foarte buna pentru voi deoarece incepand de astazi veti primi internet gratuit pe mobil. Compania RCS&RDS ofera incepand de astazi internet pe mobil gratuit tuturor abonatilor posesorilor de cartele de telefonie insa pentru a beneficia de oferta trebuie sa aveti un abonament Fiberlink 1 sau 2 incheiat la ei. Ideea este foarte buna, practic acum ai internetul mobil gratuit atat pe stick USB cat si pe telefon daca ai Fiberlink 2 si ma intreb oare cati dintre cei care fac abonamentele de internet mobil de la Vodafone sau Orange stau si se gandesc la modalitatea prin care poate fi contraatacata aceasta oferta.

       Partea nu prea buna a promotiei derulate de RCS&RDS sta in faptul ca internetul mobil “prost” disponibil acum va deveni si mai “prost” in perioada urmatoare avand in vedere ca posesorii de telefoane mobile capabile sa se conecteze la internet vor incepe sa utilizeze reteaua. Partea buna este ca telefoanele gratuite oferite de RDS sunt mult prea slabe si nu au un browser integrat insa restul celor care au un telefon decent vor folosi probabil serviciu. In ceea ce priveste vitezele de navigare vorbim despre maxim 7.2 Mbits pe secunda si “trafic nelimitat” insa RDS-ul nu spune la cati GB limiteaza viteza dar presupun ca e vorba de 5GB precum in cazul stick-urilor USB.

       Idee buna promotie interesanta insa nu va “sparge” piata pentru ca internetul nu functioneaza chiar atat de bine si nu foarte multi oameni vor renunta la RDS pentru a se porta de la un alt mare operator doar pentru a avea internet pe mobil gratuit. Cartelele RDS functioneaza si in iDevice-uri insa in cazul iPhone 4 trebuie sa taiati cartela.

RCS & RDS ofera tuturor abonatilor la internet fix prin fibra optica, un abonament gratuit de internet mobil pe telefoanele mobile

De la 1 august 2011, toti abonatii la internet fix prin fibra optica Digi Net Fiberlink pot primi GRATUIT internet mobil pe telefon.
De la 1 august 2011, toti abonatii la internet fix prin fibra optica Digi Net Fiberlink pot primi GRATUIT internet mobil pe telefon. Internetul mobil gratuit, Digi Net Mobil Asociat, are o viteza de transfer de pana la 7,2 Mbps ai trafic nelimitat inclus. Abonamentele de internet Fiberlink care primesc gratuit internet mobil pe telefonul mobil, sunt:

  • Digi Net Fiberlink 1, cu viteza de acces de pana la 50 Mbps si trafic nelimitat, de 29 lei
  • Digi Net Fiberlink 2, cu viteza de acces de pana la 100 Mbps si trafic nelimitat, de 39 lei

Tarifele includ TVA.

Telefoanele mobile care au acces in reteaua de voce si date mobile a RCS & RDS, sunt cele cu modem 3G incorporat.

In oferta curenta, compania asigura gratuit si internet mobil prin modem USB – pentru laptop si PC. Oferta este adresata tuturor clientilor Digi Net Fiberlink 2. Toti clientii Digi Net Fiberlink 1 pot beneficia, de asemenea, de internet mobil prin modem USB, pentru numai 10 lei lunar (TVA inclus). Echipamentul de acces, modem-ul USB, este oferit in custodie iar specificatiile tehnice ale serviciului de internet mobil prin modem sunt aceleasi cu cele pentru internet pe telefon: viteza de transfer de pana la 7,2 Mbps si trafic nelimitat inclus.

Informatii despre noul abonament de internet mobil sunt disponibile la http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/mobil/pe-telefonul-mobil, la numerele de telefon 031.400.7777 si *777 (apelabil din Digi Mobil) sau in oricare dintre punctele de prezenta ale companiei.