Prima Pagina Cydia iWindows ”simuleaza” Windows 7 pe iOS

iWindows \”simuleaza\” Windows 7 pe iOS

     iWindows este un nou tweak lansat in aceasta seara in Cydia iar principala sa functie este de a “simula” interfata Windows 7 pe iOS-ul nostru. Observati din imaginile acestui articol ca dezvoltatorul tweak-ului a implementat practic task bar-ul si o parte din start menu-ul Windows 7 in iOS insa nu putem vorbi despre o “copie” chiar atat de fidela. Partea interesanta este ca browserul afiseaza interfata Google Chrome insa din pacate nu poate fi utilizat fullscreen. Dezvoltatorul iWindows sustine ca zilnic vor fi adaugate functii noi in acest tweak deci probabil ar fi interesant de urmarit cu va evolua in viitor.

     iWindows este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.

 • Costin212

  Ce dubios…nu stiu daca mi-as pune asa cevae Iphone indiferent cat de ok arata. E ca si cum ai pune un volan de Trabant pe un Mercedes…

 • Spazzman

  Opinia mea este ca aceasta “parodiere” a windowsului e de prost gust . Practic s-au pus la mintea lor. Cu ce ajuta ca “simuleaza” windowsul , cand sistemul este OS ? Care e ideea ? Android nu se simuleaza ?

 • Stefan

  interfata nu este Google Chrome?

 • Eliace Valentin

  Cel mai simplu e sa te conectezi remote desktop la un PC cu windows 7, folosind iTeleport.

  Eu am inchiriat un PC Virtual gazduit de , cu care ma conectez remote desktop de pe Ipad. E foarte practic. Nu trebuie sa-mi las PC-ul de acasa pornit. Mi-au facut si discount. Pe site ei inchiriaza cu 10euro/luna.
  Se misca in timp real. Am Windows 7 si Office 2010, arhisuficient pentru ce fac eu.

  Nu le fac publicitate dar puteti sa cautati pe google masini virtuale
  V-am salutat!

 • Am si eu o intrebare, de ce tot insistati cu spam aici?