Twitter lanseaza o noua interfata mobila Twitter.com pentru iPad

       In cursul acestei seri Twitter a lansat o noua versiune mobila a site-ului Twitter.com special conceputa pentru tableta iPad. Aceasta noua versiune a site-ului reprezinta practic o aplicatie web construita in HTML 5 si “inspirata” din aplicaitile pentru iOS si Android disponibile in magazinele virtuale de aplicatii. Noua versiune a site-ului va fi disponibila la nivel global in maxim o saptamana si va usura procesul de interactiune dintre utilizatori si Twitter.com, cel putin asta sustin web designerii celor de la Twitter.

The HTML5 app provides a great option for people who prefer to use the browser over native apps. Its two-column view is consistent with the Twitter experience you’re used to (on Twitter.com), and it takes advantage of touch gestures and other device capabilities.

       Twitter a lansat o aplicatie web pentru iPhone/iPod Touch acum cateva luni si probabil noua interfata pentru iPad va arata la fel. Atunci aveam practic in browser aceleasi functii precum in aplicatiile din App Store si tableta iPad va avea parte de acelasi lucru chiar de saptamana aceasta.