Concept video: Un Notifications Center imbunatatit pentru iOS 5

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SwmLdsHTUZE[/youtube]

    Jan Michael Cart, omul care a facut atatea concepte interesante pentru iOS 5 vine astazi cu unul nou care prezinta o versiune imbunatatita a Notifications Center-ului din noua versiune a sistemului de operare. In primul rand el prezinta implementarea unui badge in Status Bar care ne-ar arata cate notificari necitite avem si care s-ar modifica in timp real in functie de notificarile citite in aplicatii. In al doilea rand el prezinta posibilitatea de a admnistra widget-urile pentru aplicatiile 3rd party direct din Notifications Center si nu din aplicatia Settings. In al patrulea rand el prezinta posibilitatea de a inchide categoriile de notificari pentru diverse aplicatii si in final prezinta un sistem de notificari pentru apeluri, asemanator cu cel din tweak-ul CallBar.

     Ideile lui Jan Michael Cart au fost intotdeauna bazate pe ceea ce ar avea nevoie utilizatorii de la iOS 5 si cred ca Apple ar trebui sa studieze atent cele prezentate aici si sa le implementeze in sistemul de operare ce va fi lansat in toamna. Multe optiuni sunt necesare pentru noi insa din pacate Apple nu doreste sa le implementeze inca desi multa lume s-ar bucura daca le-ar avea in iOS 5.

5 COMENTARII

  1. Am si eu o intrebare, nu stiu ce sa fac sa instalez IOS 5 beta 4, pt ca din cate am citit am inteles ca e cel mai bun soft scos pana acum, chestia e ca nu stiu cum se instaleaza, si sincer imi doresc sa-l instalez pt ca m-am ” indragostit ” de noul soft ! Please help with some answers ! Thx ! Drinks on me!