Castigatorii – Concurs: Castiga unul dintre cele 4 coduri gratuite pentru All Romania Radios Pro

      Unul dintre principalele lipsuri ale terminalului iPhone sta in faptul ca Apple nu a facut o aplicatie radio speciala care sa ne permita sa ascultam posturile radio preferate fara a utiliza o conexiune de internet. Pentru aceasta problema exista o rezolvare totusi, aplicatiile din App Store care ne ofera posibilitatea de a asculta stream-ul online al radio-urilor romanesti. Din pacate nu toate posturile radio au astfel de stream-uri insa pentru cele care au exista aplicatii precum All Romania Radios Pro. Aplicatia pe care v-o ofer astazi are inclusa o lista cu o buna parte din radio-urile romanesti care au un stream audio si cea mai buna parte sta in faptul ca avem o listare pe orase a fiecarui post radio in parte.

With the ability to stream online radio stations and other audio streams on your iPhone or iPod touch. ALL ROMANIA RADIOS PRO is the only radio application you will ever need.

Listen and record AM/FM radio stations on your iOs Device (iPod, iPhone, iPad).

       Pentru a participa la acest concurs trebuie doar sa lasati un comentariu cu textul Particip. Va rog sa comentati utilizand o adresa de email pe care doriti sa primiti codul in cazul in care castigati. Concursul se va incheia maine la ora 12:00.

UPDATE: Marian, Calin Manea, dream, Vio – descalificat pentru dubla inscriere. smarinescu este ultimul castigator.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tz20Bkk9_eE[/youtube]