Prima Pagina accesorii InvisibleSHIELD pentru iPad 2 3G si imposibilitatea de a scoate cartela

InvisibleSHIELD pentru iPad 2 3G si imposibilitatea de a scoate cartela

      Nestiind ce ma asteapta, aseara am decis sa instalez o folie InvisibleShield pe o tableta iPad 2. Dupa cateva minute bune de aranjare a foliei si eliminare a bulelor am observat ca folia InvisibleSHIELD pentru iPad 2 3G nu este chiar atat de bine taiata. Observati in imagine ca locasul pentru scoaterea cartelei SIM este acoperit in proportie de 80% de catre folie si pentru a scoate cartela din tableta va trebui sa tai o bucata din folie. Modelul de folie primit de mine este special facut pentru iPad 2 3G, cel putin asta scrie pe ambalajul primit de la Zagg insa puteti observa ca folia este cel mai probabil facuta pentru iPad Wi-Fi.

       Folia a fost primita in luna mai de catre mine deci este posibil ca intre timp lucrurile sa se fi schimbat insa va recomand sa aveti grija si sa verificati folia InvisibleSHIELD pentru iPad 2 inainte de a o cumpara de la cineva. Nu cred ca acum Zagg mai vinde asa ceva insa nu strica sa fiti precauti pentru ca veti ajunge in situatia mea si veti fi nevoiti sa taiati o bucata din folie pentru a putea inlocui cartela din tableta voastra.

 • zagg fail :))

 • vz

  aveti idee unde gasesc protectii pentru ipad 2 3G (fata si spate) si care sunt mai bune?

 • Toma Cristian

  @vz eu am pus de la “speck” si sunt f. multumit.
  Carcasele sunt f. bine definite si compatibile cu “smart cover”.

 • DomnulAvocat

  taie aia 80% si gata :d ! Fail fail fail !

 • crixalis

  Exact cum ziceam si mai de mult, mega ZAGG platesti 90% din pret pe nume, restu praf. O folie de 50 de lei din carrefour este bine decupata.

 • traian

  salut am ipad 2 3g la fel ca al tau , exista aplicatie sa putem suna cu el la fel ca un telefon prin orange ?

 • Bogdan

  Uite si raspunsul celor de la zagg feritor la problema 🙂

  “Hello Cute,
   
  Thank you for contacting ZAGG, where we are Zealous About Great Gadgets! My name is Alicia C and I appreciate the opportunity to assist you.
   
  In regards to your email, I am happy to hear that you received your order. The coverages we offer for the Apple iPad 2 will fit both models. The invisibleSHIELD does cover the SIM card slot due to the SIM card should not be removed all the time and only a few times. If you do have to remove the SIM card we do offer the lifetime replacement guarantee through your account on our ZAGG.com website.
  Thank you for choosing ZAGG! We appreciate your business.
   
  All the best,”

  Aceasi problema am si eu si asta a fost raspunsul lor. Si referitor la pret am dat pentru folia de pe spate 9 dolari asa ca eu zic ca merita. A comandato cu cod de reducere de 50% si pentru ca au trimiso cu foarte mare intarziere am mai primit un discount suplimentar.

 • @Bogdan: Ce mizerie, e clar, nu merita achizitionata folia Zagg.

 • Pingback: InvisibleSHIELD pentru iPad 2 3G si de ce nu este bine sa o achizitionezi()