Griffin lanseaza IntelliCase – o husa \”SmartCover\” care protejeaza intreaga tableta

       Griffin, unul dintre cei mai mari producatori de accesorii din lume, a lansat o noua husa special conceputa pentru tableta ipad 2. Husa se numeste Intellicase si reperzinta in esenta o husa asemanatoare cu SmartCover-ul celor de la Apple care totusi protejeaza si partea din spate a tabletelor noastre. Partea din fata a husei este conceputa pentru a functiona exact precum SmartCover-ul, adica se indoaie pentru a permite folosirea ca si stand dar are si magneti inclusi care interactioneazza cu cei ai tabletei iPad pentru a deschide/inchide tableta. Pe partea din spate aveo o husa din polycarbon care protejeaza tableta in cazul unor lovituri sau zgarieturi.

Fold the flexible cover back to make an upright workstand (great for reading and watching slideshows or videos), or lay it down at just the right incline for touching and tapping and typing. Strategically-placed magnets in the cover activate the magnetic sensors of your iPad, to automatically wake when the case is opened, and sleep when it’s closed. The micro-textured surface is easy to grip and pampers your iPad, inside and out.

      IntelliScreen este combinatia “perfecta” dintre util si placut insa cei care au achizitionat deja SmartCover nu vor fi convinsi sa renunte la propria folie in favoarea celei de la Griffin. Pentru cei interesati, IntelliCase costa doar 60$ si poate fi achizitionata de aici.