BadgeClear goleste badge-urile iconitelor din iOS

       Sistemul de notificari implementat de Apple in iOS permite afisarea unor mesaje direct pe ecranele terminalelor noastre insa mesajele afisate si necitite se regasesc sub forma unor badge-uri in dreptul fiecarei aplicatii. Aceste badge-uri apar sub forma unor cerculete rosii in care avem afisate numere care reprezinta numarul de notificari necitite de catre noi. Fie ca vorbim despre mesaje, apeluri pierdute, mentionari pe Twitter, push-uri primite in aplicatia iDevice.ro, tot ceea ce pierdeti sau inchideti se regaseste in acele badge-uri.

       Din pacate Apple nu a facut si o metoda de golire a acelor badge-uri asa ca pentru a scapa de ele trebuie sa deschideti aplicatia si trebuie sa vedeti mesajul. BadgeClear rezolva aceasta problema si sterge badge-urile din dreptul aplicatiilor fara ca noi sa fim nevoiti sa le deschidem. Pentru a folosi tweak-ul trebuie sa tinem degetul apsat pe o aplicatie pana incepe sa tremure si apoi apasam badge-ul iar acesta este automat sters. Partea interesanta este ca BadgeClear sterge si notificarile necitite din aplicatiile dintr-un folder deci puteti sterge mai multe badge-uri dintr-o singura apasare.

       BadgeClear este disponibil pentru 0.99$ in Cydia in repo-ul BigBoss.

Clear icon badges right from the homescreen. Rid your SpringBoard of those pesky notification badges that often refuse to disappear by conventional means! With BadgeClear, just make your apps jitter, then tap any badges you wish to remove. BadgeClear will even clean out all the icon badges inside Folders if you tap a Folder’s badge.

2 COMENTARII

  1. Este interesanta si folositoare, dar, din pacate, nu functioneaza corect. Dupa un respring, sau dupa ce ies dintr-o alta aplicatie, imi apar la loc badge-urile.