Prima Pagina AT&T AT&T schimba automat abonamentele celor care fac internet tethering folosind MyWi

AT&T schimba automat abonamentele celor care fac internet tethering folosind MyWi

     Va spuneam acum cateva luni ca AT&T isi avertiza abonatii care foloseau MyWi pentru a face internet tethering ca in curand abonamentele lor vor fi automat modificate cu altele care contin optiuni pentru internet tethering. Dupa cateva luni in care AT&T a continuat sa avertizeze utilizatorii, iata ca a venit in sfarsit momentul in care operatorul american incepe sa modifice abonamentele clientilor sai. Incepand cu data de 11 august abonatii care utilizeaza MyWi sau alte aplicatii pentru a face internet tethering de pe propriul dispozitiv fara o optiune dedicata se vor trezi ca AT&T le-a modificat in mod unilateral abonamentul.

I was just informed that as of Thursday August 11th 2011, if you use MyWi or any tethering on the phone or using the phone as a modem, AT&T will automatically change ur unlimited plan to a 2Gb tethering plan for 45 dollars without the customers consent. This is for those who received emails or texts about the use of tethering without an AT&T tethering plan.

      Masura celor de la AT&T mi se pare a fi putin cam “dusa la extrem” avand in vedere ca modificarea unilaterala a contractului in acest fel incalca drepturile utilizatorilor. Probabil unii vor da in judecata operatorul de telefonie mobila si este posibil ca imaginea AT&T sa fie afectata intr-o maniera mai grava decat este reteaua de congestionarea traficului facut de catre utilizatorii care nu platesc pentru internet tethering.

 • Spazzman

  Unde as putea gasi si eu aplicatia MyWi ?
  Am jb facut.
  Daca se poate putin mai in detaliu , nu scurt “in cydia”

 • Soulyd

  @Spazzmann baga la Sources http://sinfuliphonerepo.com/ si dupa aia dai search la MyWi si gasesti vreo 4-5 versiuni unele cracked celalte trebuie sa cumperi care iti place mai tare si dai install sau buy in caz ca trebuie sa cumperi ahh si nu uita sa dai un reboot dupa ce ai bagat ceva in Sources si dupa ce ai instalat si programul din cydia ca se activeaza dupa reboot ( eu asa stiu, poate nu la toate aplicatii dar eu iti recomand sa dai reboot ) ( mai simplu puteam sa spun ” in Cydia ” ) 🙂

 • Spazzman

  Mersi am reusit , dar am vazut cum e , nu e cum credeam eu. cum o sterg ?

 • Spazzman

  Am reusit .
  Imi pare rau ca am facut niste postari si offtopic degeaba .
  Scuzati-ma !

 • Vladel

  Ce face programu asta mai exact? Iti transforma telu intrun modem wify? Dar. De exemplu dacas conectat cu pcul la wifiul de pe tel numi ia din credit?

 • Nu, aplicatia asta transforma iDevice-ul tau intr-un modem si functioneaza doar in baza unei conexiuni de date a operatorului de telefonie mobila.

 • Soulyd

  @spazzman intri in cydia/search/mywi si selectezi care ai instalat si in loc de install apare modify ( apesi si iti apare Reinstall Remove si Cancel si selectezi Remove si astepti pana cand face uninstalarea ) Acuma nu stiu daca mai trebuie sa faci reboot sau nu.

 • Vladel

  Pai nu imi ia din credit?

 • Liviu Mica

  Destul de complicata faza cu tethering. Ca orice companie, goana dupa profit isi spune cuvantul si in cazul acesta.
  Datul in judecata nu o sa ii ajute pe baieti prea mult deoarece presupun ca cei de la At$t( 🙂 ) vor putea produce dovezi in apararea lor.
  Va striga lumea pe net si cam atat.
  Tocmai de aceea se recomanda un ipad :)))))

 • Soulyd

  @Vladel
  Cand iti faci modem wifi din iPhone iti ia creditul ce folosesti pe alt device, deci daca faci wifi tethering si intri de pe un laptop pe modemul creat din iphone daca consumi 1MB pe Laptop iti ia din credit sau din MB de pe cartela Orange sau de care ai ( nu conteaza ), daca se conecteaza si altii pe modemul tau iti ia si cat au folosit si ei, deci daca faci acest lucru este recomandat sa ai parola pentru acest lucru ca in caz ca cineva intra pe tine cu laptopul si descarca un film de 1GB si tu nu ai 1GB la abonament vei plati o gramada de bani fara sa stii cine a folosit de modemul tau ( acest in caz ca ai abonament ), daca ai prepay atunci cand folosesti de credit sau de MB se opreste automat si nu te mai lasa sa te conectezi. In scurt iti folosesti creditul de pe tel pe un calculator, laptop sau alt device incorporat cu wifi daca activezi acest program ( deci nu este ce crezi tu ca activezi si ai modem ce merge gratuit ).