AT&T schimba automat abonamentele celor care fac internet tethering folosind MyWi

     Va spuneam acum cateva luni ca AT&T isi avertiza abonatii care foloseau MyWi pentru a face internet tethering ca in curand abonamentele lor vor fi automat modificate cu altele care contin optiuni pentru internet tethering. Dupa cateva luni in care AT&T a continuat sa avertizeze utilizatorii, iata ca a venit in sfarsit momentul in care operatorul american incepe sa modifice abonamentele clientilor sai. Incepand cu data de 11 august abonatii care utilizeaza MyWi sau alte aplicatii pentru a face internet tethering de pe propriul dispozitiv fara o optiune dedicata se vor trezi ca AT&T le-a modificat in mod unilateral abonamentul.

I was just informed that as of Thursday August 11th 2011, if you use MyWi or any tethering on the phone or using the phone as a modem, AT&T will automatically change ur unlimited plan to a 2Gb tethering plan for 45 dollars without the customers consent. This is for those who received emails or texts about the use of tethering without an AT&T tethering plan.

      Masura celor de la AT&T mi se pare a fi putin cam “dusa la extrem” avand in vedere ca modificarea unilaterala a contractului in acest fel incalca drepturile utilizatorilor. Probabil unii vor da in judecata operatorul de telefonie mobila si este posibil ca imaginea AT&T sa fie afectata intr-o maniera mai grava decat este reteaua de congestionarea traficului facut de catre utilizatorii care nu platesc pentru internet tethering.