Prima Pagina Apple iOS 4 permite blocarea terminalului si falsificarea unui apel FaceTime direct din...

iOS 4 permite blocarea terminalului si falsificarea unui apel FaceTime direct din Safari

      iOS-ul ascunde foarte multe scurtaturi care sunt capabile sa actioneze anumite functii ale sistemului de operare. Unele dintre aceste functii pot fi actionate direct din browserul Safari iar aseara comex a descoperit 2 lucruri foarte interesante: posibilitatea de a falsifica primirea unui apel FaceTime si posibilitatea de a bloca terminalul. Prin accesarea acestui link : facetime-accept://Mom in Safari veti afisa pe ecranul terminalului vostru ecranul care apare in mod normal atunci cand primiti un apel FaceTime. Cuvantul scris dupa // reprezinta numele apelantului care va fi afisat pee cran.

       Cea de-a doua descoperire a lui comex este comanda tellock:// care de indata ce este actionata in Safari blocheaza terminalul nostru exact ca si cum am apasa pe butonul Lock. Aceste scurtaturi ar trebui sa functioneze numai pe iOS 4 deoarece pe iOS 5 beta nu am reusit sa folosesc vreuna dintre comenzi.

 • KFF

  Functioneaza , doar ca la tellock apare ecranul de loc iar daca faci slide nu se intampla nimic . Trebuie sa apesi butonul Sleep/Wake si abia atunci intervine adevarul Lock.

 • Pe iOS 4 sau 5?

 • KFF

  iOS 4 🙂 (4.1)

  Asta cu tellock e buna ca gluma , poti vedea reactia unui amic care va dispera cand vede ca desi face slide to unlock nu se intampla nimic 🙂

 • Iuliutz

  Tellock pe 4.3.3 merge dar nu se deblocheaza daca faci slide iar FaceTime pe 3GS zice ca e invalid linkul si Safari nu deschide nimic

 • Lucian Pavaloi

  tellock ma trimite pe lockscreen dar nu mai apare ceasul si ca sa-l deschid trebuie sa-i dau lock din buton si apoi lock/home ca sa imi apara sliderul iar partea cu facetime merge perfect ( i4 4.3.3. jb )