Samsung Hercules – fratele mai mare al lui Galaxy S II dar cu ecran de 4.5 inch

      Samsung Hercules este fratele mai mare al terminalului Galaxy S II si urmeaza sa fie lansat in America de Nord in urmatoarea perioada. Daca va gandeati ca un ecran de 4.3 inch este mare atunci probabil ecranul de 4.5 inch al noului dispozitiv Samsung este mai mult decat nesatisfactor pentru voi. Cei de la Samsung merg pe ideea “bigger is better” se pare asa ca dispozitivul de 4.5 inch va fi branduit smartphone desi este, dupa parerea mea, mult prea mare pentru a fi utilizat ca si telefon. Desigur ca Samsung va lansa in viitor si un dispozitiv cu ecran de 4.7 inch insa trebuie sa asteptam a doua jumatate a anului 2012 pentru a vedea noul dispozitiv pe piata.

      In ceea ce priveste specificatiile hardware, noul Hercules nu difera fata de Galaxy S II decat prin faptul ca procesorul dual-core de 1.2 GHz este facut de catre Qualcoom si prin faptul ca este capabil sa atinga viteze de pana la 42 Mbps prin HSPA+. Practic Samsung lanseaza un dispozitiv nou la doar 4 luni de la lansarea Galaxy S II si cu siguranta cei care au cumparat in Galaxy S II sunt bucurosi de modul in care alege Samsung sa lanseze terminalele. Probabil pana in toamna vom mai vedea cateva versiuni ale Galaxy S II-ul insa sub alte nume si poate cu ecrane cat mai mari ca intr-un final sa ajungem tabletele din urma si as umblam cu “farfurii” la ureche, asa cum credea Samsung ca vor face utilizatorii de Samsung Galaxy Tab.

        Va fi Hercules un competitor pentru iPhone 4? Cu siguranta, va concura fara probleme si cu iPhone 5 insa nu stiu cum se va descurca in ceea ce priveste vanzarile de indata ce noul terminal al celor de la Apple va fi lansat. Un ecran de 4 inch pe iPhone ar fi mai mult decat binevenit insa sper ca Apple sa nu preia “modelul de succes” al celor de la Samsung si sa lanseze cate o versiune noua a aceluiasi dispozitiv la 4 luni distanta.

19 COMENTARII

  1. au un ritm alarmant de a lansa telefoane :)) … nu ai cum sa tzii pasul cu ei … astept sa apara ala de 6,3 inci … ala da telefon …

    O sa apara toate marimile posibile de la 3,5 pana la 5-6 inci :)) … sa aiba oamenii de unde alege

  2. Cand iti iei un telefon acu o sa te intrebe vanzatoru: “Cat purtati la telefon?” … “Cam 4.3 !!! ” … probezi in buzunar si constati ca ti-e mic: “Totusi dati-mi un 4.5, sau chiar 4.7 ca vad ca asta imi vine mic!!!” :)) … probezi telefoanele ca si pantofii :)))

  3. Degeaba glumiti , ca nu sunt amuzante.
    Nu observati ca Samsung scoate pe banda rulanta orice , pentru ca lumea e tentanta de nou si asa vor sa ia fata Apple-ului . Daca esti om normal la cap astepti ca Apple sa scoata ceva si tii pana va scoate altceva . Asa cu Samsung dai si bani multi si degeaba.
    Personal, Samsung face doar televizoare bune ( asta pana o sa vedem ce o sa scoata Apple )

  4. Eu sigur nu as cumpara una mai mare de 4″ @Cozmin Razvan ai dreptate de acum in colo cand intrii in shop, vanzatorul te va intreba ce marime porti la telefon si poate o sa faca in shop-urile astea si o camera de proba unde iti probezi in buzunar…. ( intimitate, nu cumva sa te vada cineva ). Este ca si cum a fost cu televizoare in ce in ce mai mare ( doar ca au uitat un lucru, ca televizorul nu purtam cu noi, deci este ok sa fie mai mare, dar la telefon deja incet-incet trebuie sa luam rucsac nu toc ). Eu cred ca ar trebui sa opreasca marirea telefoanelor ca nici nu o sa dam seama si vom avea iarasi telefoane cat o geanta!

  5. Samsung, ca si alti producatori de smartphone-uri, scoate telefoane de 2, 3, 3.5, 4, 4.3 , 4.5 inch. Deci scoate telefoane pentru toate gusturile. Daca Apple spune ca 3.5 inch este marimea perfecta nu inseamna ca asa si este. Ma intreb ce se va intampla cand va aparea Iphone 5 cu 4 inch. Cu siguranta accea va fi marimea perfecta a display-ului. Ceea ce vreau sa spun defapt este ca fiecare decide in functie de “gustul” lui (daca i se permite) sau dupa cel impus. Sunt convins ca daca Apple ar scoate 3 Iphoane – 1 cu 3.5, 1 cu 4 si unul cu 4.3 ar avea clienti pentru toate dar atata timp cat scoate un singur telefon si pentru femei si pentru barbati va fi greu sa scoata vreaodata cu display de 4.3. Eu am telefon cu 4.3 de 2 ani si nu as cobori sub. Ma inteleg perfect cu el. Sotia mea are Iphone4 si i se pare al meu prea mare ;). Tinand cont de succesul Galaxy S2 se pare ca 4.3 nu este o diagonala mare. 4.5….cand o sa folosesc o sa ma pot pronunta.

  6. Mai degraba ar fi frate cu Nexus S.

    Bogdan, ala vrea sa fie competitorul iPodului, dar din pacate nu are cum sa-l intreaca.

  7. Voi uitati ca exista o tendinta direct proportionala.. cu cat a crescut diagonala cu atat s-au si subtiat (nu inseamna ca se implica… dar asa s-a intamplat).
    4.3 nu e mare atat timp cat e si subtire… fiind subtire si reusind sa ajungi cu degetul mare dintr-o parte intr-alta… nu ai nici o senzatie de deranj (exclus aici cei care au degete mai scurte decat media). Daca intr-adevar ar fi si gros… atunci si-ar fi pierdut logica. Voi chiar credeti ca cei care decid asupra diagonalei si grosimii chiar nu fac si ei un test???