Top 10 jocuri multiplayer pentru iPhone – alegerea utilizatorului

     La sfatul unui utilizator pornesc o mica serie de articole pentru descoperirea celor mai bune jocuri pentru iDevices conform preferintelor utilizatorilor acestui blog. As putea sa va spun eu care sunt cele mai bune jocuri in opinia mea insa vreau sa aflu opiniile voastre cu privire la topul celor mai bune jocuri disponibile pentru platforma iOS in momentul de fata. Astazi incepem cu terminalul iPhone si am decis ca totul sa porneasca de la multiplayer pentru ca este cea mai distractiva metoda de a te juca pe orice gadget.

     Vreau de la voi propuneri pentru acest top 10 al celor mai bune jocuri multiplayer pentru iPhone, mai exact vreau sa imi spuneti care considerati voi ca sunt cele mai bune jocuri testate de voi vreodata pe un iDevice iar la sfarsitul saptamanii in baza comentariilor voastre voi face un top al celor mai bune 10 jocuri. Stiu ca multi dintre voi citesc articolele fara a contribui in vreun fel cu un comentariu dar poate in aceasta serie de articole veti face o exceptie pentru ca vreau sa stiu ce fel de jocuri va plac voua si nu ce fel de jocuri le plac bloggerilor sau jurnalistilor care scriu articole pe diverse site-uri.

38 COMENTARII

  1. 1. Order and Chaos
    2. Real racing 2
    3. Modern combat: sandstorm
    4. Brothers in arms 2
    5. Asphalt 6
    6. Infinity blade
    7. RaInbox six
    8. Battleship
    9. Monopoly
    10. Fruit ninja

  2. Si eu sunt offtopic dar voiam sa intreb pasionatii de Starfront daca l-au cautat pe Faceb… cuiva i-a venit ideea si s-a gandit sa deskida o pagina Starf acolo :D:D:D

  3. 1real racing
    2zombie smash
    3fruit ninja
    4deadth rally
    5getaway
    6angry birds
    7stupid zombie
    8just find it
    9governor of poker
    10dragon’s dungeon