Prima Pagina Cydia Wi-Fi SMS 1.0.4 update disponibil, permite trimiterea de mesaje SMS de pe...

Wi-Fi SMS 1.0.4 update disponibil, permite trimiterea de mesaje SMS de pe calculator folosind un iPhone

     WiFi SMS este un tweak lanast in Cydia saptamana trecuta care permite posesorilor de terminale iPhone sa trimita SMS-uri de pe calculator folosind propriul terminal. Tweak-ul face un webserver in iPhone-ul nostru si prin conectarea la acel webserver de pe calculator avem posibilitatea de a scrie si trimite SMS-uri foarte simplu si usor. In imaginea de mai sus avem o reprezentare a modului in care functioneaza tweak-ul si observati ca avem listate conversatiile din aplicatia Messages plus o interfata foarte simpla care simplifica procesul de trimitere a unui SMS.

     Stiu ca unii dintre voi au testat acest tweak si au avut probleme cu utilizarea sa, dezvoltatorul a aflat de probleme si a lansat un update care rezolva o parte dintre ele. Acum in browserul web putem vedea toate conversatiile SMS din terminalul nostru in afara celor facute cu grupuri de contacte, putem trimite SMS-uri si catre terminale din afara SUA, nu vom mai avea parte de aceleasi erori la scrierea mesajelor etc.

Now showing all SMS conversations, except group messages
Fix sending error on Non-US Phones
Fixed JSON escape issue
Added retries when adding to SMS.db
Cleaned up code
Misc tweaks

     WiFi SMS poate fi instalat gratuit din Cydia din repo-ul BigBoss urmand acest link.

 • smarinescu

  Cum pot trimite un sms la un numar nou? deoarece nu gasesc nici un camp in care sa adaug un numar nou, sau unul deja existent in contacte.

 • Nu prea poti.

 • smarinescu

  Ar fi bine daca ar implementa si aceasta optiune.

 • Tudor Oprea

  Eu caut WiFi SMS in cydia si nu imi gaseste nimic. cateva sfaturi?

 • Un refresh la surse.

 • costa

  scrie in cydia wifisms impreunat