AlertScript permite rularea de comenzi Unix pe orice iDevice

     In momentul de fata MobileTerminal este cea mai utila aplicatie care permite rularea de comenzi dintr-o consola pentru sistemul de operare al terminalelor noastre. MobileTerminal nu are parte de suportul necesar din pacate asa ca de cateva zile avem in Cydia tweak-ul AlertScript care permite utilizatorilor sa ruleze mult mai simplu si usor comenzi de sistem direct intr-o consola. AlertScript poate fi actionat prin gesturi si deschide o casuta pentru introducere de text oriunde ne-am afla noi. Nu conteaza ca suntem in Springboard sau intr-o aplicatie, AlertScript va functiona oriunde si este mult mai simplu de utilizat decat MobileTerminal.

In an app but need to quickly execute a UNIX command? Do you not feel like waiting for MobileTerminal to launch?

Meet AlertScript.

AlertScript is a alert-based terminal window (so you never need to leave your app) that can handle beyond 50MegaBytes in file I/O in about 6 seconds without crashing/hanging Springboard. Also, AlertScript notifies you when your script is finished with a handy little alert. Works on all iDevices.

Settings are configured in Settings > AlertScript

      AlertScript are un meniu de setari in interiorul aplicatiei Settings si de acolo puteti administra modul in care il utilizati. AlertScript este disponibil gratuit in Cydia si il puteti instala urmand acest link.