Prima Pagina accesorii Video: BlueLounge – accesoriul care transforma orice priza intr-un dock

Video: BlueLounge – accesoriul care transforma orice priza intr-un dock

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vig0KeI17PU[/youtube]

     Compania BlueLounge a lansat un nou dock pentru iDevice-uri care se conecteaza direct la orice priza si permite montarea unui terminal iPhone 4 chiar pe priza voastra. Observati in imaginea de mai sus felul in care arata noul dock si cat de util este pentru cei care nu au o priza langa o masa ori un birou. Practic introducem in priza accesoriul celor de la BlueLounge apoi iPhone-ul il conectam la portul USB de 30 de pini atasat direct dock-ului astfel ca terminalul iPhone 4 va sta in dock direct in accesoriul introdus in priza noastra.

       Ideea celor de la BlueLounge nu este noua insa este cu siguranta interesanta pentru ca permite protejarea dispozitivului nostru atunci cand se afla la incarcat. Accesoriul poate fi atasat la orice incarcator normal pentru iPhone deci va functiona in orice tara deoarece conectarea la incarcator se face prin portul USB unde in mod normal ati introduce cablul. Accesoriul celor de la BlueLounge costa 20$ si pentru unii poate ar reprezenta o metoda utila de a isi incarca dispozitivul.

 • Oli

  Dude,

  sursa articolelor de ce nu o postezi niciodata ? Sunt convins ca nu te uiti tu asa pe internet si iti vin ideile de scris articole….
  Pune si sursa. Este folositor pentru cei care vor mai multe detalii.

 • Dude ai dat click pe cuvantul costa? Aflai tot ce aveai nevoie de la producator 😉 Si daca deschizi ochii vezi ca articolele care l-am preluat de altundeva au sursa.

 • scalpel_diem

  eu nu as tine asa de aproape de priza un iphone…nu de alta dar orice curent electric creeaza si un camp magnetic plus ca o flama e oricand posibila si pa-pa iphone…parerea mea 🙂