Prima Pagina aplicatii Apple incepe sa trimita emailuri de confirmare a achizitiilor din App Store

Apple incepe sa trimita emailuri de confirmare a achizitiilor din App Store

     In prima perioada a acestui an am scris cateva articole in care va prezentam problemele avute de catre unii utilizatori ai iTunes care s-au trezit cu conturile furate de cativa chinezi care s-au apucat sa cumpere aplicatii si carti din App Store. Atunci Apple a luat decizia de a face cateva modificari in App Store astfel ca acum ni se cere o reconfirmare a datelor cardului atunci cand accesam iTunes de pe un dispozitiv nou insa compania din Cupertino a mai adaugat ceva la sistemul de securitate. De putin timp Apple a inceput sa trimita emailuri de confirmare a achizitiilor din iTunes si in imaginea de mai sus aveti o copie a unui asemenea email.

      Acest email este trimis atunci cand o achizitie este facuta de pe un dispozitiv nou si vine pe langa emailul normal in care avem factura emisa de Apple. In email Apple anunta utilizatorul ca o aplicatie a fost achizitionata de pe un dispozitiv care nu a mai fost asociat acelui Apple ID iar daca achizitia nu a fost facuta de utilizatorul contului atunci el trebuie sa urmeze cativa pasi pentru a isi schimba imediat parola. Noua masura de securitate a celor de la Apple nu o veti intalni decat atunci cand schimbati iDevice-ul sau faceti o achizitie de pe un calculator care nu este asociat unui Apple ID.

  • B06DAN

    cand aveam iphone 3g prin 2008 primeam si eu mail-uri cand luam aplicatii din appstore. chiar daca erau free

  • attilar1

    Stie cineva de ce nu pot vizualiza pe calculator achizitiile din appstore ???
    Daca apas din quick links (stanga la purchased) mi se deschide imi scrie apps si books, dar daca apas pe ele nu mai arata nimic.???