Prima Pagina aplicatii Navigate from Maps ofera posibilitatea de a utiliza aplicatii terte pentru navigatie...

Navigate from Maps ofera posibilitatea de a utiliza aplicatii terte pentru navigatie prin GPS

      Anul trecut a fost lansat in Cydia tweak-ul Navigate from Maps care permite posesorilor de iDevice-uri sa utilizeze aplicatii terte de navigatie prin GPS pentru a ajunge la anumite locatii de pe harta. In cursul serii trecute tweak-ul a fost actualizat si aduce suport pentru Motion X GPS Drive. Practic acest tweak ofera utilizatorilor aplicatiei Maps din iOS posibilitatea de a utiliza sistemul de turn-by-turn navigation al unei aplicatii precum TomTom sau Navigon pentru a fi directionati catre locatia dorita. Aplicatia Maps nu are un asemenea sistem insa daca aveti aplicatia TomTom sau Navigon instalata in iDevice puteti face automat trecerea la acea aplicatie care va ajuta sa ajungeti unde doriti.

Navigate with TomTom from Maps!

Navigate From Maps enhances the Maps app by adding a “Navigate Here With TomTom” button to the info view of a search result or a dropped pin.

Now you can search or plan for where you need to go much faster and easier in Maps but still navigate there with TomTom/Navigon.

      Dezvoltatorul motiveaza lansarea acestui tweak prin faptul ca in aplicatia Maps pot fi mult mai usor cautate locatiile decat in aplicatiile Navigon sau TomTom desi eu cred ca instalarea acestui tweak mai mult complica lucrurile. Puteti instala Navigate from Maps pentru 1.99$ din Cydia urmand acest link.

 • ©laudiu

  Comercial package $1.99

 • Rundown

  da nu e gratuit.Oricum cred ca merita cei 2 usd din moment ce iti incarca adresa direct in navigon fara sa mai pierzi tu timp….Sincer sa fiu pana acum am platit pentru un singur tweak si sant ffoarte multumit de alegerea mea : LockInfo care iti permite sa customizezi lockscreen-ul cum doresti.Nu stiu sigur daca difera de LockGestures dar sant multumit la maxim

  Apropo stie cineva vreun tweak pt record calls?

 • Nu e gratuit, il accesasem dintr-un repo in care e “gratuit”.

 • matrice

  hellooooo, prima versiune a aparut prin august 2010:

  suntem in 2011?

 • Asa e, din pacate in Cydia nu este afisata data initiala a lansarii.

 • Rundown

  santeti amabili sa ziceti daca exista vreun tweak/aplicatie pentru inregistrare convorbiri? ( record calls)

  astept raspunsuri va rog

 • Pingback: Navigate From Maps te ajuta sa folosesti orice aplicatie pentru navigatia prin GPS | iDevice.ro()