Vodafone Romania suna clientii pentru a ii intreaba despre experienta cu terminalul iPhone

      Am primit imaginea de mai sus de la un utilizator care sustine ca a fost sunat de acel numar, nu a putut raspunde insa a primit mesajul SMS in care este rugat sa apeleze respectivul numar pentru a oferi celor de la Vodafone informatii despre experienta sa cu terminalul iPhone sau tableta iPad. Avand in vedere ca nu sunt abonat al Vodafone este prima oara cand vad un asemenea mesaj trimis de operatorul din Romania asa ca va intreb pe voi daca ati primit vreun apel/sms asemanator si ce ati discutat cu reprezentantul Vodafone.

      Inainte sa faceti speculatii privind lansarea iPhone 5 va spun ca este cel mai probabil vorba despre un sondaj de opinie derulat pentru utilizatori.

Thanks to Dragos.

35 COMENTARII

  1. Eu am primit acum 15 minute. Cred ca ii selecteaza pe cei care au sunat la relatii cu clientii pentru informatii/solutii despre produse Apple. Eu am avut o “tentativa” de rezolvare a unei probleme cu ei, dar nu am reusit asa ca nu prea au primit note de trecere de la mine. 🙂

  2. Banuiesc ca te suna daca te-au inregistrat ei ca detinator de iPhone .
    Pe mine m-au sunat pentru ca , acum ceva vreme , i-am sunat sa le cere setarile de internet si mms pentru iPhone .
    Intrebarile sunt indreptate catre comportamentul operatorului si eficacitatea acestuia . Asa ca nu va faceti sperante pentru iPhone 5 :))

  3. Si pe mine m-au sunat. Ma au in baza de date de cand le-am cerut datele de configurare pentru internet. M-au sunat ieri pe la pranz.

  4. Are legatura cu Hotspot-ul… pe care o sa-l vedem in curand activat si la Vodafone.
    Eu am fost sunat si nu este decat un robot care iti pune niste intrebari stupide… mai multe detalii am aflat de la *222

  5. Salut…si pe mi m-au sunat acum vreo 2zile si mi-au pus vreo 3-4 intrebari despre cit sunt de multumit de ajutorul acordat de cei de la relatii cu clientii pt un dispozitiv apple…etc!!!
    Mentionez k am cartela prepay…

  6. Cam acu 3 saptamani m-au apelat si pe mine, dar era legat de servicile vodafone cat si despre terminalul care il folosesti, cand am inceput sa ii zic nemultumirile mele si problemele intalnite nu a mai avut nimic de zis, nici sfat/rezolvare.
    Dar nu era sondaj sau cel putin el asa a zis, ca a sunat sa vad cum ma impac cu servicile vodafone.

  7. Am primit acum o ora un telefon de pe nr afișat de voi mai sus, este un robot… sa-ti spui parerea despre operatori..eu m-am certat rau de tot cu ei in legatura cu faptul ca nu activeaza funcția hotspot, le-am dat notele minime..oricum ii sun in fiecare sapt de cate 2ori si ma cert cu ei pe tema asta

  8. Sunt niste idioți,voi mai aveți ceva informații, il vor activa? Sunt inca in perioada contractuala,imi cer 180 eur sa reziliez acum !!!

  9. Innebuniți-i si voi in legatura cu hotspot-ul , exprimați-va nemulțumirea legata de acest aspect..poate poate se vor gândi si ei sa-l activeze !

  10. Ieri am discutat cu cei de la *222 ( cu cei de la suportul de nivel 2, nu cu tembelele alea de operatori) si mi-au confirmat ca in viitorul apropiat o sa fie activata optiunea Hotspot.
    Cica ar fi deja in teste momentan… acum nu stiu exact ce inseamna “viitor apropiat”.

  11. la fel si la mine. curios e faptul ca nu am sunat la ei sa intreb de iphone si nici de la ei nu este cumparat.Pacat ca cer 4 euro pe 250 de mb la cartela, pe cosmote cu 10 euro ai 1 GB + multe minute si sms-uri. Pana nu iti revizuiesc ofertele, eu renunt la ei fiindca sunt scumpi. Cat despre viteze, eram in busteni, vodafone nici nu avea semnal, cosmote si orange erau ok.

  12. Nu aveți cum sa va exprimați nemulțumirea in legatura cu lipsa hotspot-ului prin acest apel aberant al unui robot..cel mult dați-le nota minima…sunați la relatii cu clienții ..optiunea internet si “spuneți-le de bine” referitor la faptul ca noi dăm bani pe terminale si ei restricționeaza o funcție lor !!!! Oricum eu i-am sunat si acum 10 min! Deja sunt recunoscut dupa voce..pana sa ma recomand..eu i-am disperat pe tema asta cu lipsa hotspot !

  13. Le-am dat la 10 pt. serviciile lor de nota 100. Imi place cum lucreaza Vodafone. Am FaceBreak care mere de behaie. Net de turuie (4 mbs). Personal Hotspot activat (mywi ce credeai?) + 2 Gb de net plus serviciul de voce moca. Abonamentul? 11 €! e important cum sa iei la vorbe p-astia de la relatii cu clientii! cum vb frumos cu ei cum iti da si reduceri ca esti client SIMPATIC! 😉 in loc de 17 mil cat era telu am platit doar 15! asa au vrut ei sa dau bani!

  14. Cred si eu..la cat platesti abonamentul..sa fii foarte mulțumit….mywi? Despre ce este vorba? Eu vb despre o functie a iphone-ului meu de care ar trebui sa beneficiez…asa mi se pare normal ! Nu ma intereseaza Cydia sau..mai stiu eu ce…invenții ! Am platit pt Apple nu pt altceva..sau altcineva !

  15. Am sunat din nou la vodafone ..raspunsul categoric: NU hotspot…trageti si voi concluziile ce veti face pe viitor in legatura cu abonamentele de la ei !

  16. Poți folosi terminalul tau pe “post de router wireless” daca ai functia hotspot activata pe un ihone de ex si un abonament de internet…poti sa “dai net” la mai multe terminale de pe acel abonament..de aici vine restrictia celor de la vodafone…nu le convine sa beneficieze mai multi in baza unui singur abonament..sper ca am explicat cum trebuie sa ma fac inteles

  17. da am priceput …….personal nu ii vad utilitatea …… normal ca nu le convine ….. ce nu inteleg eu este de ce trebuie sa fie ei de acord ? nu poti pune un softulet ceva care sa f aca asta fara sa stie ei ?

  18. Eu am abonament de la vodafone, cu optiunea “pentru tineri” (minute+sms+500mb trafic) si imi merge personal hotspot fara probleme. Eu sunt destul de multumit de ceea ce ofera vodafone sincer. La orange, unde stau eu este semnalul slab si in plus nu cred ca am in agenda mai mult de 5 numere in orange, ca sa nu mai vorbesc de cosmote unde am 2 numere :). La vodadone nu am probleme cu semnalul sau call drops, netul zboara, inclusiv prin personal hotspot (nu il folosesc des din cauza traficului care il am destul de limitat, dar de cate ori am avut nevoie mi-a functionat fara nici un fel de probleme)

  19. la ce preturi practica vodafone, orange sau cosmote la iphone-uri luate la abonament mai bine le cumperi la liber decat de la ei la ce preturi sunt abonamentele il mai platesti inca o data aproape.nu se merita sa le cumperi pt ca sunt si blocate in retelele lor(vodafone sau orange).daca vreti sa va luati un iphone la liber fara abonament luati-l de aici http://www.a si va bagati cartela de la orice operator de telefonie din cei 3 din romania.

  20. Am primit si eu apelul si apoi SMS-ul respectiv. A doua zi am fost sunat din nou si am raspuns; o teapa totala. Nici nu cred ca e o actiune vodafone oficiala, pt ca mie mi-a facut impresia ca vorbesc cu un dealer. Dupa periajul de rigoare a incercat de fapt sa ma convinga sa iau de la ei si un stick de internet. Cand l-am refuzat a schimbat instantaneu tonul mieros si nu stia cum sa inchida mai repede. Niste carnati plini de fite.