Samsung face apel impotriva deciziei de blocare a vanzarilor Galaxy Tab 10.1

     Zilele trecute o instanta districtuala din Dusseldof, Germania, a luat decizia de a bloca vanzarile tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1, decizie care ar trebui respectata in intreaga Uniune Europeana, exceptie facand Olanda unde Apple deocamdata nu a reusit sa obtina o decizie similara. Samsung a facut ieri apel impotriva acestei decizii iar instanta germana care a luat prima decizie va revizui apararile celor de la Samsung in data de 25 august cand este stabilita o infatisare la care vor participa avocatii ambelor companii implicate.

Korean company Samsung Electronics will go to a German court on August 25 to try to overturn a ban on it selling flagship Galaxy tablets in most of the European Union. Earlier this week, a Duesseldorf court temporarily barred Samsung from selling its tablets, following an injunction filed by Apple which had said the Galaxy line of mobile phones and tablets “slavishly” copied its iPad and iPhone.

     Avand in vedere ca Samsung a facut apel impotriva deciziei instantei, aplicarea acesteia ar trebui sa fie suspendata de drept pana la o judecarea apelului. In ceea ce priveste procesul din Olanda, un judecator al curtii de la Haga, care a primit cererea celor de la Apple, a anuntat ca aba pe 15 decembrie se va judeca, cererea celor de la Apple. Daca judecatorul olandez va decide in favoarea celor de la Apple atunci interdictia de a vinde tableta Samsung Galaxy Tab in Olanda va avea efect incepand cu data de 13 octombrie.

     Acum ca Apple a pus Samsung “in corzi”, urmeaza compania Motorola care va avea de dus o lupta grea imptriva celor din Cupertino.