Cauta aplicatia favorita pe iDevice.ro!

     Acum mai bine de o saptamana am adaugat in sidebar-ul iDevice.ro(meniul din pratea dreapta) un mic widget care va permite sa cautati aplicatii din App Store. Practic in casuta de cautare scrieti numele aplicatiei  dorite, apasati butonul Search iar in chenarul de sub casuta de cautare veti avea afisata aplicatia voastra si cateva informatii despre ea. Widget-ul afiseaza in mod default cateva aplicatii populare din topul aplicatiilor gratuite insa tot ceea ce vedeti este extras din App Store SUA si nu din App Store Romania. In curand voi putea afisa rezultate din App Store Romania plus multe multe altele dar pana atunci va recomand sa utilizati versiunea aceasta a widget-ului.

      De la cei care si-au facut curaj si au utilizat widget-ul as dori sa stiu care sunt impresiile voastre cu privire la functionalitatea sa. Desi cautarile se fac in App Store SUA, aplicatiile se deschid automat in App Store Romania daca iTunes-ul vostru are setata aceasta optiune. In concluzie, care a fost experienta voastra cu acest widget pentru cautarea aplicatiilor din App Store?

6 COMENTARII

  1. pe comp e ok,vad ca nu trebuie sa scrii toate cuvintele care le are o aplicatie si iti afiseaza si variante…pe mobil nu am incercat,e la incarcat…

  2. iPad2 nu am,dar m-am jucat cu el zilele trecute din nou,inclusiv pe blog am intrat si asa cum spui nu e diferenta ca si format fata de pc,acuma depinde de monitor…:)))..daca ai unul cu,”culori mai vii sau mai calde”,glumesc bineinteles..:))