SleepDepriver previnde autoblocare si auto-dim-ul in iOS

      SleepDriver este un nou tweak lansat aseara in Cydia care permite posesorilor de iDevice-uri sa controleze modul in care functioneaza functiile auto-lock si auto-dim din iOS. Auto-lock blocheaza automat ecranul terminalului dupa trecerea unei anumite perioade de timp iar auto-dim scade luminozitatea ecranului dupa cateva secunde de la ultima utilizare. Daca pentru auto-lock avem optiuni de administrare, pentru auto-dim nu exista vreuna iar aici intervine SleepDriver. Acest tweak functioneaza cu ajutorul plugin-ului activator si folosind gesturi putem forta terminalul sa nu mai reduca automat luminozitatea ecranului si sa nu mai blocheze automat ecranul.

Prevents device sleeping and prevents screen auto-dimming. Set an activation method via Activator – the default method is a short hold of the home button. A statusbar icon will indicate when SleepDepriver is active. Compatible with iPad, iPhone and iPod Touch iOS 4.x

Set an activation method via Activator or via SleepDepriver in settings.

      SleepDriver afiseaza in status bar o iconita de fiecare data cand este activ astfel incat stim intotdeauna ca terminalul nu se va bloca. SleepDriver este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss din Cydia si poate fi instalat urmand acest link.