Sondaj: Ce versiune a iOS ai instalata pe terminalul tau?

      A trecut mai mult de un an de la lansarea iOS 4 si multi posesori de terminale iPhone 3G au ales sa ramana la versiunea iOS 3.x deoarece dispozitivele lor functioneaza mult mai bine cu o versiune a iOS veche de mai bine de 2 ani de zile. Cu fiecare produs nou lansat Apple renunta la suportul pentru cele vechi iar in cazul iPhone 3G compania din Cupertino a fost chiar data in judecata din cauza performantelor slabe ale terminalului. Lasand 3G-ul la o parte, exista unii posesori de iOS 4 care nu au instalat o versiune mai noua decat cea cu care a venit dispozitivul din fabrica pentru a pastra posibilitatea de a face unlock ori pur si simplu pentru ca nu stiu sa faca update.

      Acestea fiind spuse, a venit timpul sa facem recensamantul versiunilor de iOS asa ca..

[poll id=”62″]

48 COMENTARII

  1. 4.3.3,observ ca si majoritatea.
    Insa referitor la partea ca “nu stiu sa isi faca update” nu pra cred ca este vreunul pe aici pe site care sa nu stie sa faca update.Eu cel putin nu am nevoie de unlock.Nu vad de ce as trece la o versiune mai noua. Astept ios 5.

  2. Sunt curiow ce va fi cand va aparea iOS 5 , cine renunta la jailbreak pt el , pt ca toti cei care vad ca au 4.3.3 au jb facut , mici exceptii.

  3. @spazzman…o sa apare si jb-ul,momentan o sa ne uitam la cei care au neverlock…:))..nici nu o sa schimb 3g-ul anul asta…iar la ce am pe el e suficient pt moment,ca sa imi fac treaba..;)))

  4. Eu am 4.3.5 pe iphone 4, fara jailbreak. Am renuntat la jailbreak pentru ca mergea greu telefonul, sacada, mi se bloca chiar si cand vroiam sa inchid o aplicatie din task manager (dublu click pe home). Asta a fost unul din motiv, iar al doilea, din respect pentru creatorii aplicatiilor :).