Video: ePillow – cel mai comfortabil mod de a utiliza tableta iPad

10

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zcz1ceBxB8A[/youtube]

     ePillow este un nou accesoriu pentru tablete iPad si da, este vorba despre o perna in care putem introduce tableta atunci cand o utilizam. Puteti observa si din clipul video de mai sus cat de usor este sa folosesti o tableta atunci cand ai un punct de sprijin inalt iar o perna precum ePillow este practic unul dintre cele mai simple si facile moduri de a utiliza o tableta atunci cand stati in pat sau calatoriti. Din imagini produsul mi se pare a fi un must have pentru orice posesor de iPad care  nu are un SmartCover achizitionat si cred ca asa ceva ar trebui facut si pentru laptop-uri avand in vedere ca nu este chiar atat de placut sa tii un asemenea dispozitiv pe picioare.

Comfortable – Use your iPad comfortably anywhere, anytime, even sitting in bed or on the couch. With ePillow™, you won’t get tired of holding your iPad and it’s perfect for watching movies with a friend.

Convenient – Whether you want to play a game or do some typing, ePillow™ has you covered. ePillow™ has an adjustable viewing angle that fits the iPad in both portrait and landscape modes.

Portable – Great for use on the go. ePillow™ will make using your iPad comfortable in any environment. ePillow™ is perfect for travel whether flying or driving. iPad fits the ePillow™ with or without most cases.

     ePillow costa doar 30$, este disponibila in 2 versiuni iar o achizitie puteti face urmand acest site.