Prima Pagina accesorii Video: ePillow – cel mai comfortabil mod de a utiliza tableta iPad

Video: ePillow – cel mai comfortabil mod de a utiliza tableta iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zcz1ceBxB8A[/youtube]

     ePillow este un nou accesoriu pentru tablete iPad si da, este vorba despre o perna in care putem introduce tableta atunci cand o utilizam. Puteti observa si din clipul video de mai sus cat de usor este sa folosesti o tableta atunci cand ai un punct de sprijin inalt iar o perna precum ePillow este practic unul dintre cele mai simple si facile moduri de a utiliza o tableta atunci cand stati in pat sau calatoriti. Din imagini produsul mi se pare a fi un must have pentru orice posesor de iPad care  nu are un SmartCover achizitionat si cred ca asa ceva ar trebui facut si pentru laptop-uri avand in vedere ca nu este chiar atat de placut sa tii un asemenea dispozitiv pe picioare.

Comfortable – Use your iPad comfortably anywhere, anytime, even sitting in bed or on the couch. With ePillow™, you won’t get tired of holding your iPad and it’s perfect for watching movies with a friend.

Convenient – Whether you want to play a game or do some typing, ePillow™ has you covered. ePillow™ has an adjustable viewing angle that fits the iPad in both portrait and landscape modes.

Portable – Great for use on the go. ePillow™ will make using your iPad comfortable in any environment. ePillow™ is perfect for travel whether flying or driving. iPad fits the ePillow™ with or without most cases.

     ePillow costa doar 30$, este disponibila in 2 versiuni iar o achizitie puteti face urmand acest site.

 • doar 30, cum adica doar 30? ti se pare a fi putin sa inteleg?

 • CalinC

  pai schimba tara si si job-ul si atunci se schimba datele problemei…:))))

 • mie unul nu mi se pare mult, dar nu vad rostul acelui “doar” si tara asta unde sunt nu vad sa aiba vreo problema ca a romaniei, in afara de somajul ridicat si ca multi vor sa il ia

  la urma urmei este doar o perna, cusuta un pic altfel. cat pt notebook, poti folosi una normala, o cumperi din ikea, eu asta fac, problema vine cand daca acoperi aerisirea…

 • Da, 30$ nu mi se pare a fi o suma mare raportandu-ne la produs. Asta tine de perceptia fiecaruia.

 • CalinC

  pai se se raporteaza totul la nivelul lor de trai…unde unele accesorii pt ei(state) e un adevarat chilipir,iar pt noi e ceva…iar la chestia cu aerisirea,nu cred ca ai probleme pt ca nu are nimic pe cooler(procesor,placa video)..:)))

 • Zduffy

  cre ca m-apuc de proiectul racire fortata! pun ipadul, notebookul peste o punga de gheata! 1$ punga! care vrea cine pofteste! un dolar pungaaaa!!!

 • Adrian D.

  Interesant produs is foarte util si la un pret acceptabil.
  Nu se poate comanda in Romania din pacate. Daca stie cineva cum as putea sa comand acest produs in Romania (Cluj) , dati-mi de stire, va rog.
  Multumesc!

 • @calinc era vb de notebook si aerisirea lui, nu de ipad, iar daca voua vi se pare ok sa cheltuiti pe o perna de 5 dolari 30, atunci e ok, se vede si situatia actuala a romaniei, ca mereu ati incercat sa va intindeti mai mult decat tine perna, vezi si situatia americii ca la fel fac si ei, iar pentru cei ce nu o pot comanda puteti lua una normala, iar in romania sunt destui croitori care o pot face la fel ca in clip… pana sa ajunga la voi comanda, cred ca o rezolva unul.

 • CalinC

  da,mia culpa pt faza cu notebook-ul..;))…cit despre perna sau ce ar dori sa fie,nu cred nimic,decit o chestie de moft…parerea mea…;)))

 • confort

  mi se pare exagerat de scump. oricum cred ca varianta ” comfort” e mai scumpa decat cea “confort”, de aici pretul putin ridicat. 😉