Care este cel mai util tweak sau cea mai utila aplicatie din Cydia? – coltul utilizatorului

      Principalul motiv pentru care Cydia a fost dezvoltata este posibilitatea de a instala aplicatii terte si tweak-uri pe care Apple nu le-ar adauga niciodata in App Store. Acest motiv a stat la baza cresterii popularitatii aplicatiei Cydia de-a lungul anilor si constituie unul dintre principalele motive pentru care unele persoane inca mai fac jailbreak in momentul de fata. In Cydia exista multe tweak-uri si aplicatii care aduc in iOS unele functii esentiale pe care Apple nu vrea sa le implementeze deocamdata iar pentru unele persoane jailbreak-ul este considerat o necesitate pentru ca le permite sa instaleze respectivele aplicatii si tweak-uri.

      Pentru mine SBSettings a fost o foarte buna perioada de timp tweak-ul pentru care faceam jailbreak, tweak-ul pe care il utilizam tot timpul, tweak-ul care imi permitea sa administrez cu usurinta o buna parte dintre functiile iOS-ului. Din pacate am renuntat la el dupa o buna perioada de timp pentru ca afecta intr-o buna masura performantele sistemului de operare.

      Voi pentru ce tweak-uri sau aplicatii faceti jailbreak? Care este cel mai utilizat tweak sau cea mai utilizata aplicatie pentru voi? Puteti sa enumerati mai multe tweak-uri/aplicatii si cu ocazia aceasta aflati si voi, afla si altii despre unele pachete pe care nu le-au mai utilizat vreodata.