Prima Pagina aplicatii Copic afiseaza pozele contactelor tale in toate aplicatiile native ale iOS-ului

Copic afiseaza pozele contactelor tale in toate aplicatiile native ale iOS-ului

      Copic este un nou tweak lansat pentru iDevice-uri care permite utilizatorilor sa afiseze pozele contactelor in toate aplicatiile native ale iOS-ului. Tweak-ul functioneaza cu orice iDevice existent si afiseaza iconitele contactelor numai in aplicatiile native din iOS, adica in Phone, SMS, Contacts si Facetime dar in aplicatia Phone vedeti pozele atat in lista de contacte favorite cat si in lista celor mai recente apeluri primite. Copic functioneaza doar cu acele contacte pentru care aveti poze deja setate iar setarea pozei se face din aplicatia Contacts.

Supports iPhone, iPod iPad and iPad, iPad 2 too

This is an all-in-one app that shows contact pictures every where in your iDevice.

Copic (short form of Contact Picture) shows contact pictures every where in your iPhone/iPad/iPod standard apps (Phone, SMS, Contacts and Facetime). It shows contact pictures in favorites and recent call list in iPhone’s standard mobile phone app and iPod/iPad 2’s Facetime app. This all in one contact picture app support all your iDevices including iPad and iPod.

      Copic nu are o aplicatie in Springboard deci toate setarile se fac din meniul disponibil in aplicatia Settings din iOS. Copic este disponibil in Cydia in repo-ul BigBoss pentru 1.29$ si poate fi achizitionat urmand acest link. O galerie de imagini cu functiile tweak-ului gasiti aici.

  • mie nu-mi mai merge aplicatia messages dupa ce am bagat copic … daca deschid mesajele de la cineva si incerc sa ma duc back la toate mesajele, imi iese din aplocatie si asa face mereu … nu mai pot folosi messages …

  • Nono

    La mine e si mai rau nu-mi mai apar deloc poze la nici un fel de contact…cel mai tampit tweak!!

  • Nunu

    A mers o perioada…cred ca dupa primul upgrade s-a “belit” ca nici mie nu-mi mai aparea nici o poza la nici un contact.Pacat…