Prima Pagina Apple Noul sediu Apple este mai mare decat Pentagonul

Noul sediu Apple este mai mare decat Pentagonul

     In weekend v-am prezentat cateva schite ale noului sediu pe care Apple il construieste in momentul de fata in Cupertino si v-am spus ca este vorba despre o mega-constructie pe care compania planuieste sa o ridice in doar cativa ani. In momentul de fata Pentagonul ocupa locul 11 in topul celor mai mari cladiri din lume deci noul sediu al celor de la Apple il va intrece ca si dimensiuni iar compania va mai avea un lucru cu care sa se laude. Privind imaginea de mai sus observam cat de mult spatiu ocupa noul sediu al elor de la Apple in comparatie cu Pentagonul si probabil unii vor avea mult de umblat pentru a ajunge de la un departament la altul.

Given that comforting sanity check, I measured the diameter of the Apple spaceship as 1615 ft, plus or minus a few ft., depending on where one places the ruler. That’s a radius of 807.5 ft.

So, if one could magically fly the future Apple spaceship to Arlington, VA and hover over the Pentagon, it would just slightly cover it.

      Practic nu conteaza chiar atat de mult cat de mare va fi cladirea respectiva insa conteaza cine va lucra in ea si ce produse vor fi concepute si testate acolo. Noul sediu Apple este un vis destul de vechi al lui Steve Jobs si cred ca toata lumea este de acord cu mine cand spun ca el merita sa isi vada visul implinit.

 • Arnold

  Va fi mai mare ca inca nu este gata ….. !!!!

 • newman

  Zaone te rog sa ma ajuti si pe mine cu un sfat,am un iphone 3g in recovery mode,nu pot sa il mai scot de acolo,daca incerc cu tinyumbrella da sa iasa se restarteaza si intra iarasi in recovery mod,daca incerc sa ii dau restore din itunes imi da eroarea 1015,daca ii fac jailbreak cu redsnow aproape de sfarsit imi la activation bundle se blocheaza se restarteaza si intra iar in recovery mode,daca ii fac jail tethered la sfarsit intra iar in recovery,te rog o solutie cum fac sa ies,multumesc.

 • Pe ce versiune de iOS?

 • Newman

  Era pe 3.1.3,dar am incercat sa o duc pe 4.2 si acolo sa blocat..

 • newman

  zaone vreo idee ca imi vine sa il sparg….

 • Robertynoo

  Newman : cauta aici tutorial cu snowbreeze ( ver 2.1 ) compatibil cu ios maxim 4.2.1 lafel si softul special pentru 3g si vei reusi cu siguranta , nu te grabi sa faci corect , cu redsn0w il bagi in dfu apoi il scrii soft cu itunes. Ok spor la treaba