Apple ar putea construi un nou magazin facut in mare parte din sticla transparenta

Design-urile magazinelor Apple au facut compania faimoasa in intreaga lume atragand milioane de vizitatori a caror principal scop este de a vedea design-ul unui magazin al companiei din Cupertino. Noua constructie a celor de la Apple ar urma sa fie construita in Santa Monica in apropierea unui magazin existent si elementul inedit consta in faptul ca in afara peretilor exteriori, magazinul va fi construit din sticla transparenta. Acoperisul magazinului si intreaga parte din fata vor fi construite din sticla transparenta iar peretii laterali si cei din spate vor fi construiti din alte materiale pentru a proteja produsele din interior.

The applicant will offer all full-time retail employees a $100 monthly transit subsidy towards the purchase of transit fare and a $20 per month bicycle reimbursement subsidy for improvements, maintenance, and service. In addition, secure bicycle parking for employees of the building will be located in the basement level.

Desigur ca nimeni nu poate confirma faptul ca Apple este interesata sa faca o asemenea constructie, totul fiind doar un zvon publicat de un site american. Sincer sa fiu nu este greu de crezut ca Apple ar fi interesata sa construiasca asa ceva avand in vedere ca recent a schimbat complet design-ul magazinului sau din Fifth Avenue New York.