Video: Griffin lanseaza elicopterul Griffin HELO TC

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ChxuXgetIio[/youtube]

     Acum cateva saptamani va vorbeam despre Griffin HELO TC, un elicopter de jucarie produs de catre compania Griffin si telecomandat de un iDevice cu ajutorul unui accesoriu special. Cei de la Griffin au produs un accesoriu care se conecteaza la mufa audio jack a iDevice-urilor noastre si permite controlarea elicopterului folosind semnale infrarosii, o tehnologie de care iDevice-urile nu dispun si nici nu vor dispune vreodata. Flight Deck se numeste accesoriul celor de la Griffin si el functioneaza cu ajutorul unei aplicatii din App Store numita Hello TC.

HELO TC comes complete with a precision twin-rotor remote-controlled helicopter and Flight Deck. The Flight Deck plugs into your iOS device’s headphone jack and translates your commands into infrared signals that beam to the helicopter.

HELO TC’s intuitive, easy-to-learn controls and twin-rotor design make for stable, controlled flight. And the HELO TC app provides features not available with other RC helicopters, such as Auto Land so you can bring HELO TC down for a safe landing with just a tap of the Multi-Touch display.

      Desigur ca elicopterul HELO TC al celor de la Griffin nu se compara cu quadricopter-ul Parrot AR Drone insa este o jucarie interesanta care este disponibila la un pret mult mai accesibil decat in cazul produsului comercializat de compania Parrot. Daca va intereseaza sa achizitionati elicopterul HELO TC al celor de la Griffin atunci trebuie sa faceti o comanda pe acest site si sa lasati 50$ sa va paraseasca, contul bancar.