Prima Pagina accesorii Logitech lanseaza o tastatura solara pentru Mac si iPad

Logitech lanseaza o tastatura solara pentru Mac si iPad

     Recent compania Logitech a lansat o noua tastatura pentru Mac-uri, cunoscuta sub numele de cod K750, capabilia sa se incarce utilizand energia solara. Desigur ca tastatura se conecteaza la Mac cu ajutorul unei conexiuni Bluetooth deci functioneaza pe baza de baterii insa cei de la Logitech nu au specificat cat anume este capabila tastatura sa functioneze in baza acestor baterii sau cat anume dureaza incarcarea lor utilizand energie solara. Tastatura contine desigur toate butoanele pe care in mod normal le-ati gasi intr-una pentru Mac, arata bine din punct de vedere estetic si desigur ca banda de sus permite incarcarea utilizand energie solara.

     Tastatura costa 80$ in SUA, este disponibila de ceva vreme in magazine iar cei care au achizitionat-o sunt mai mutl decaat incantati de modul in care se prezinta. Ideea din spatele acestei tastaturi este foarte interesanta, nu este prima tastatura de acest gen insa eu unul sunt curios sa aflu cat de mult dureaza incarcarea si cat tine bateria, 2 aspecte pe care nici Logitech nici cei care au testat-o nu le-au exprimat. Partea cea mai buna? O putem folosi chiar si cu tablete iPad. Mai mule informatii aflam de la producator, de aici.

  • dorin

    Zaone de ce lauzi asa mult Macurile su situl respectiv arata doar o fotografie cu un Ipad a SPECIFICATIONS scrie ca este compatibila cu windows xp si windows7 cand dai o stire da-o completa ca nu toti sant nascuti cu Mac sa anteleg ca ai 12 ani si nu ai mai lucrat cu windows

  • Era doar un link gresit catre versiunea pentru Windows a tastaturii. Daca te uitai la poza vedeai ca are butonul Command special pus pentru Mac OS X dar deh, e mai usor sa dai cu parul, nu?

  • eComenzi.com

    E tare tastatura si ma gandesc serios sa mi-o comand dar nu imi place ca nu are “Illuminated Keyboard” , asta ma seaca pe mine cel mai mult, nu as fi clipit si as fi luat-o 🙂 deci ii dai nota 9!