Iata cum aratau tabletele inaintea lansarii iPad

      Avem design-urile smartphone-urilor inainte si dupa lansarea iPhone-ului dar desigur ca avem si design-ul tabletelor inainte si dupa lansarea iPad. In imaginea de mai sua avem prezentat modelul tabletelor conceput de catre producatorii de PC-uri mobile sau clasice si observti ca aproape toate ruleaza Windows si toate au un aspect destul de “interesant”. Vorbim desigur despre tablete care au fost disponibile pentru achizitie pe piata, tablete care desigur ca nu au avut succes, tablete care arata atat de urat incat acum nu ar atrage nici macar o privire din partea cuiva.

     Daca este sa privim acum forma tabletelor dupa lansarea iPad putem constata faptul ca producatorii au inteles un lucru: sistemul de operare desktop nu are ce cauta pe o tableta. In ceea ce priveste forma, tableta iPad este singura care are masuri proportionate si permite utilizarea cu usurinta atat in landscape cat si in portrait mode. Restul tabletelor au o diagonala ceva mai mare insa un format diferit care le face bune pentru utilizare in ladscape mode insa nu chiar atat de bune pentru portrait mode.

      Apple da in judecata producatorii de tablete pentru copierea design-ului iPad 2, privind cele 2 imagini as spune ca undeva cineva s-a inspirat putin din design-ul iPad.