Prima Pagina aplicatii Machinarium trimis pentru aprobare in App Store, va functiona numai pentru iPad...

Machinarium trimis pentru aprobare in App Store, va functiona numai pentru iPad 2

      Machinarium, unul dintre cele mai interesante jocuri de tip adventure pentru calculatoare, va fi disponibil incepand de luna viitoare si in App Store sub forma unei aplicatii pentru iPad 2. Jocul este complet facut in flash asa ca dezvoltatorii au trebuit sa il refaca intr-un format compatibil cu App Store-ul pentru iOS iar ieri au trimis versiunea finala la Apple pentru publicare in App Store. Machinarium este unul dintre jocurile mele favorite si in el trebuie sa controlati un robot care trebuie sa descopere diverse obiecte de-a lungul unor nivele si sa completeze diverse task-ul.

We have finally submitted the game for Apple’s approval last night. The release date is now set on September 8th. Unfortunately, the game needs quite a lot of memory and fast CPU so it works well only on iPad 2. However there are no compromises in this version and it looks great on tablet. We apologize to all iPad 1 owners!

       Din pacate pentru cei care nu detin o tableta iPad 2, jocul nu va fi disponibil pe vreun alt iDevice si totul din cauza cerintelor de sistem. Compania producatoare a jocului sustine ca nu va face vreun compromis pentru a oferi o experienta de gameplay cat se poate de buna iar restul iDevice-urilor pur si simplu nu au indeajuns de multa putere de procesare. Pe data de 8 septembrie este programata lansarea oficiala in App Store insa deocamdata nu a fost anuntat si pretul pentru care va fi disponibil jocul.

 • Bucuresteanu

  Ce uraaat am jucat Machinarium pe calculator si m-a captivat, era frumos daca il puteau optimiza si pt iphone 4 🙁

 • Lucian

  De cand am ipad 2 nu mai vad foarte mult rostul jucatului pe iphone…

 • +1 for that.

 • yoyoo29

  daca il ai e si normal eu de exemplu am iphone si cred ca a si renunta la jocurile de pe iphone daca mi asi lua un ipad 2 doar ca in momentul asta ma opresc 2 lucruri daca imi iau fara 3G nu am GPS(@zaone,@lucian ce modele aveti?) si posibil curand sa vina ipad 3?

 • Florin Matei

  Daca iei ipad-ul pentru tine, adica o sa ai tot timpul iphone-ul impreuna cu ipad-ul, te descurci lejer cu cel wi-fi only. Poti folosi gps-ul pe iphone si poti avea net de la 3g-ul iphone-ului. Eu mi-am luat ipad2 3g pentru ca acesta sta la sotie majoritatea timpului deci era nevoie de 3g.

  si acum ontopic: sunt perfect de acord sa nu faca nici un compromis, ar fi pacat sa se piarda din farmecul jocului.

 • hello

  huia huia inca un titlu gigant pe ipad, abia astept sa-l rejoc.