Machinarium trimis pentru aprobare in App Store, va functiona numai pentru iPad 2

      Machinarium, unul dintre cele mai interesante jocuri de tip adventure pentru calculatoare, va fi disponibil incepand de luna viitoare si in App Store sub forma unei aplicatii pentru iPad 2. Jocul este complet facut in flash asa ca dezvoltatorii au trebuit sa il refaca intr-un format compatibil cu App Store-ul pentru iOS iar ieri au trimis versiunea finala la Apple pentru publicare in App Store. Machinarium este unul dintre jocurile mele favorite si in el trebuie sa controlati un robot care trebuie sa descopere diverse obiecte de-a lungul unor nivele si sa completeze diverse task-ul.

We have finally submitted the game for Apple’s approval last night. The release date is now set on September 8th. Unfortunately, the game needs quite a lot of memory and fast CPU so it works well only on iPad 2. However there are no compromises in this version and it looks great on tablet. We apologize to all iPad 1 owners!

       Din pacate pentru cei care nu detin o tableta iPad 2, jocul nu va fi disponibil pe vreun alt iDevice si totul din cauza cerintelor de sistem. Compania producatoare a jocului sustine ca nu va face vreun compromis pentru a oferi o experienta de gameplay cat se poate de buna iar restul iDevice-urilor pur si simplu nu au indeajuns de multa putere de procesare. Pe data de 8 septembrie este programata lansarea oficiala in App Store insa deocamdata nu a fost anuntat si pretul pentru care va fi disponibil jocul.