Video: Conceptul unui iPhone 5 cu tastatura proiectata si display holografic

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lzsBwnv_dAg[/youtube]

     Apple a inregistrat recent brevete de inventie pentru implementarea unor proiectoare in iDevice-uri iar o companie din San Francisco a descoperit deja o posibila utilizare a acestora. Avem in clipul video de mai sus demonstrat un concept in care un iPhone 5 este echipat cu o tastatura ce poate fi proiectata chiar in fata dispozitivului. Tastatura este indeajuns de mare pentru a permite tastarea cu usurinta insa ea poate fi repozitionata prin simple gesturi deci vorbim despre un sistem asemanator celui kinect dezvoltat de Microsoft.

      Daca o tastatura proiectata nu este de ajuns atunci poate o imagine holografica a ecranului ar fi ceea ce va intereseaza. Terminalul este capabil sa proiecteze imaginea holografica, chiar deasupra sa si ce rost ar mai fi avut implementarea acestei functii daca utilizatorul nu ar fi putut interactiona cu sistemul de operare? Conceptul este foarte interesant, foarte bine realizat si sper ca peste 5 – 6 ani sa ne reamintim de el si sa ne uitam la terminalele noastre care vor fi capabile sa faca asemenea lucruri.

Amazing Concept iPhone 5. This CG iPhone 5 has advanced iPhone features such as a sleeker iPhone design, a laser keyboard & holographic display all rolled into this iPhone 5 video.

The computer generated Concept iPhone 5 features is an exponential leap to the iPhone 4 or iPhone 3gs of today.

We hope you enjoy this iPhone 5 video more than the current trend of iPhone 5 rumors such as iPhone 5 leaked and iPhone 5 unboxing videos. Apple is yet to make the iPhone 5 announcement. So have your fill of this new iPhone video before the iPhone 5 release.

6 COMENTARII

  1. e foarte fain il vreau si eu eeeeeeeeeeee ffffffffffffaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! da e scump rau………. trebe sa muncesti mmmmuuuuuuuuullllltttttt!!!!!!!!!!