Prima Pagina Apple Video: Cariera lui Steve Jobs prezentata intr-un scurt montaj video

Video: Cariera lui Steve Jobs prezentata intr-un scurt montaj video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4QvE2YysiMM[/youtube]

      Totul a inceput acum 35 de ani cand Steve Jobs impreuna cu Steve Wozniac au pus bazele companiei Apple. Munca a inceput in garajul lui Steve Jobs iar acolo a luat nastere primul calculator al celor de la Apple insa la foarte scurt timp dupa lansarea sa, cei 2 au reusit sa inchirieze un sediu, sa angajeze mai multi oameni si sa extinda intreaga afacere cu Mac-uri. De-a lungul a trei decenii compania Apple a revolutionat domeniul calculatoarelor personale si portabile, iar in anii 2000 Apple a revolutionat telefonia mobila si lumea tabletelor.

       Steve Jobs a fost motorul care a tinut Apple in functiune de-a lungul anilor si ramane de vazut cum se va descurca Apple cu el asumandu-si un rol mai putin public. Nu va temeti, Steve Jobs nu va pleca de la Apple insa va ramane activ doar in calitate de membru al consiliului director.

  • Zduffy

    Mama cum mergea sistemul pe rahatelul ala de Macintosh. Am avut unul si cand bagam discheta sa bag niste programele… o inghitea si nu stiam cum s-o scot :)) mai tarziu am aflat ca trebuia aruncata icoana de disk la trash si pac! iesea din unitate:))