Prima Pagina Apple Video: Cariera lui Steve Jobs prezentata intr-un scurt montaj video

Video: Cariera lui Steve Jobs prezentata intr-un scurt montaj video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4QvE2YysiMM[/youtube]

      Totul a inceput acum 35 de ani cand Steve Jobs impreuna cu Steve Wozniac au pus bazele companiei Apple. Munca a inceput in garajul lui Steve Jobs iar acolo a luat nastere primul calculator al celor de la Apple insa la foarte scurt timp dupa lansarea sa, cei 2 au reusit sa inchirieze un sediu, sa angajeze mai multi oameni si sa extinda intreaga afacere cu Mac-uri. De-a lungul a trei decenii compania Apple a revolutionat domeniul calculatoarelor personale si portabile, iar in anii 2000 Apple a revolutionat telefonia mobila si lumea tabletelor.

       Steve Jobs a fost motorul care a tinut Apple in functiune de-a lungul anilor si ramane de vazut cum se va descurca Apple cu el asumandu-si un rol mai putin public. Nu va temeti, Steve Jobs nu va pleca de la Apple insa va ramane activ doar in calitate de membru al consiliului director.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • Zduffy

    Mama cum mergea sistemul pe rahatelul ala de Macintosh. Am avut unul si cand bagam discheta sa bag niste programele… o inghitea si nu stiam cum s-o scot :)) mai tarziu am aflat ca trebuia aruncata icoana de disk la trash si pac! iesea din unitate:))