Prima Pagina Apple comex angajat de catre Apple

comex angajat de catre Apple

23

     comex, unul dintre cei mai populari dezvoltatori de solutii de jailbreak, a fost angajat de catre Apple si va incepe o perioada de proba saptamana viitoare la compania din Cupertino. Anuntul vine la doar o zi dupa demisia lui Steve Jobs din functia de CEO al Apple dar evenimentele nu au nici o legatura cunul cu celalat si aceasta nu este o schimbare a politicii companiei Apple. comex nu este primul hacker angajat de catre Apple pentru ca inaintea prezentarii iOS 5, un alt dezvoltator de tweak-uri pentru iOS 4 si-a gasit o slujba “calduroasa” in cadrul companiei din Cupertino.

     Comex a ajutat Dev Team la dezvoltarea multor solutii de jailbreak pentru iOS 4 iar fara el nu am fi avut posibilitatea de a face acum jailbreak pentru tableta iPad 2. Plecarea lui comex va fi resimtita din greu deoarece el era unui dintre aceia care puteau gasi si transforma o vulnerabilitate intr-o solutie de jailbreak chiar si atunci cand aceasta sarcina parea imposibila. Acum ramanem cu Dev Team, Chronic Dev Team si un i0n1c plictisit de comunitatea utilizatorilor de iDevice-uri iar viitorul solutiilor de jailbreak a devenit mult mai incert. geohot lucreaza la FaceBook, comex la Apple iar hackeri noi si dedicati comunitatii jailbreakerilor nu mai apar.

     Felicitari lui comex insa comunitatea jailbreakerilor a pierdut poate cea mai sigura sursa de solutii de jailbreak.

23 COMENTARII

 1. Poate saurik ar trebui sa își bage nasul si sa angajeze si el hackeri pt a dezvolta soluții noi de jailbreak

 2. El oricum le da bani insa se pare ca nu indeajuns de multi. Cydia pierde cel mai mult in toata ecuatia asta si sunt sigur ca saurik deja cauta metode de a rezolva problemele.

 3. Pentru ce jb ? Ios5 are de toate ! O sa vedeți la sfârșit in versiunea finala cum nu va mai conta deloc ! Poate dorul de Installous :))!!!

 4. Gata cu pirateria ai? lasati ca va fac eu un unlock pt. ios 6… vb cu comex la tel sa-mi dea codu’ sursa si gata. poa ma angajeaza aia p-acolo :))

 5. mai stii poate va lucra in tandem si in timpul liber mai scoate un jb…:)))….eu zic sa nu ne precipitam inainte de a vedea ce se intimpla dupa lansarea ios5…

 6. What for JB?-furt…!
  Asa e normal sa lucreze mintile destupate pt a face oficial produse mai bune,nu sa gandeasca cum sa le sparga!

 7. Jb facut de Cormex a fost biletul lui catre apple. De aceea s-a grabit sa-l scoata mai repede. El stia sigur ca va trage lotul cel mare. Si cu privire la viitorului jb-ului va fi pt toate versiunile.
  Jb + apple sunt mana in mana. Cand vor scadea vanzarile la iphone atunci va iesi ca din minune o solutie de jb si atunci oamenii cumpara iar iphone. Sunt planificate toate chiar peste puterea noastra de a gandi. Chiar daca in cifre nr utilizatorilor care au jb este mic, in realitate el ar putea fi foarte mare.

 8. Asta nu este o veste buna:(
  Treaba a incrput de cand i s-a facut cunoscuta identitatea:(

 9. In mod sigur numarul celor care au jailbreak este mai mare decat cel din cifrele oficiale. Ganditi-va cati sunt care nu au un cont cu Apple, nu au o carte de credit pt AppStore, dar au Installous.

 10. Delicitari lui comex. Inca o data – munca si rezultatele iti deschid multe usi.
  Internship – nu prea inseamna un job adevarat, ci doar o sansa de a te vedea la lucru, de a vedea ce calitati si defecte ai, dezvoltare profesionala, etc …

 11. buna,,,sau poate o sa renunte lumea la ios 5 pt ca nu pot sa faca jb
  inseamna ca, Comex e destul de bun,,,toate lacunele care le-a avut ios pina acuma el le va acoperi,,,desi cind un sistem e inchis asa cum e ios,,o sa apara altii care sa mai faca cite ceva

 12. Fara Jailbreak multi nu ar mai cumpara produsele apple, asa ca o sa existe jailbreak in continuare.

 13. nimeni nu si-a pierdut abilitatile de unlock si jb, doar ca toti din deav team si alte gupari sunt acum angajati apple 🙂 d-asta nu mai apare nimic, treaba cu commex o stiu de mult de cand erau vehiculari ca va aparea unlock pt 4.2.1, e si normal.. sa nu mai scoata nimic asa trebuie

 14. Un iPhone fara JB nu este un “iPhone” si Apple stie acest lucru. JB-ul nu moare cu plecarea lui comex. Eu cred ca o sa avem parte de multe surprize placute.

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here