Carcasa a iPhone 4S prezinta un nou design pentru antenele terminalului si lipsa butonului Home

     Dupa lansarea iPhone 4 CDMA multi au spus ca Apple a modificat design-ul antenelor terminalului pentru a rezolva problema pierderii semnalului insa din pacate compania din Cupertino nu a reusit sa repare problema. Acum avem un iPhone 4S care este prezentat drept fiind versiunea ieftina a terminalului iPhone si nu iPhone 5 pe care il asteapta toata lumea. Structura carcasei dispoizitivului o avem prezentata in imaginile de mai sus si exista 2 mari diferente fata de cea a terminalului iPhone 4.

     In primul rand vorbim despre antenele carcasei care nu sunt despartite in acelasi mod precum la iPhone 4 ci sunt despartite numai in partea de jos unde apar problemele cu pierderea semnalului. Se presupune ca aceasta schimbare in design ar fi fost facuta pentru ca dispozitivului sa fie compatibil cu mai multe frecvente GSM ale operatorilor de telefonie mobila, deci sa poata fi utilizat in aproape orice retea GSM de pe glob. In al doilea rand avem o schimbare importanta la partea de jos unde locasul butonului Home a disparut complet, ceea ce ar putea da de inteles ca Apple se gandeste sa schimbe butonul fizic, cu unul capacitiv ori sa il scoata de tot.

     In concluzie, acest iPhone 4S ar putea avea exact aceleasi probleme cu pierderea semnalului si ar putea aduce un element de noutate: un buton Home capacitiv.